Може да сте прави момичета!Къди мила иска ми се аз повече да мога да вярвам в успеха на този опит, но като видях темп. да пада и си казах че е свършено, затова направих този тест. А нали навсякъде пише, че имплантацията става на стадии бластоцист, тогава му се пука обвивката и се излюпва и започва да се прикрепя към стената на матката и самата имплантация е завършена за 2-3 дена. Примерно ако ми върнат ембрион на 4-ти ден плюс още 4 трябва да е завършила имплантацията, а на мен днес ми осми? Моля някой компетентен да разясни това по-добре. Защо се получава тогава имплантационно кървене на 9-11 ден след трансфер?
Меги, на мен ми върнаха два ембриона на 5-ти ден и имах зацапване точно на 9-10 ден след трансфера.
Това, че имплантацията настъпва по това време, не означава че веднага ЧХГ-то скача, нали
Освен това различните ембриони се развиват различно. При мен единият на 5-ти ден си беше на морула, а вторият кавитираше.
А пък да си мериш БТ, при положение че слагаш утрогестан, си е напълно излишно.
Тя се повишава и от естественото производство на прогестерон в организма при бременност, а при нас ни го дават подкрепящо.
Това го разбрах при последния ми опит, който както виждаш от подписа засега се развива много добре. Реших тогава да си меря БТ и тя все си беше под 37`С. По едно време прочетох, че това което правя е безсмислено и спрях да я меря.
Резултатът на 15-ти ден беше 4659 ЧХГ. А сега си имаме две сърчица, и както ти е написала Къди чухме ги чак в 8 г.с.
Меги, винаги има надежда, така че не се отчайвай и моят съвет е да не прекаляваш с четенето.
Аз и сега се опитвам да не ровя много. В сряда получих едно сериозно зацапване и то леко розовеещо (точно след прегледа при д-р Стаменов, който беше безкрайно внимателен), обадих се на спешния и просто ми спряха клексана. Преди това пак ми беше зацапвало и момичета от форума ми казаха, че се случва често от образуването на плацентата, а при мен нали са две явно и това има значение. Повече не ровя. Изпълнявам стриктно това, което са ми казали лекарите и се надявам.
Стискам ти палци!