0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте ,моя проблем е следния , след няколко дни трябва да ми дойде цикъла , вероятноста е 50 на 50 . От няколко дни имам болки ниско долу все едно ще ми дойде все едно някой ме опъва за яйчниците , боли ме кръста и гърдите са ми леко напрегнати , по принцип преди това имам 2 мисед аборта последния октомври 2011 г в момента незнам дали съм бременна защото още не ми е закъсняло , а и теста незнам дали ще покаже толкова рано , обаче имам и друг проблем от 2 дни ми се появи обилно бяло течение с парене и аз реших , че това са най вероятно гъбички , в момента няма как да отида на гинеколог , но в понеделник ще си запиша час , вупроса ми е дали е възможно от бременноста да съм гъбясала защото преди това всико беше ок
*
Re: поява на гъбички в начална бременост
« Отговор #1 -: Май 26, 2012, 16:35:20 pm »
Според мен няма общо между гъбички и начална бременност и не ми се струва логично бременност да доведе до гъбички, а освен това течение и парене не винаги води до гъбички , може и да не са те но незнам случай от бременност да пипнеш гъбички.  8O
Най добре отиди на лекар за течението и не се притеснявай...
*
« Отговор #2 -: Май 26, 2012, 19:45:00 pm »
И аз съм на същото мнение. По-добре иди на лекар. Да при гъбички може да има парене но типичния симптом е сърбеж. Може би има нещо друго,което микробиологията ще ти покаже.
« Отговор #3 -: Май 27, 2012, 09:28:05 am »
Вчера си сложих 1 вагинална глобула линекс по 1 се слагат и за сега има подобрение преди да отида на лекар ,  че не издържах да ходя така , а утре ще си запиша час за преглед , напоследък използвах доста ароматизирана тоалетна хартия и се чудя дали не е от нея  и мисля да я махна
« Отговор #4 -: Май 27, 2012, 09:30:01 am »
Нали казват , че при бременните се променя PH на влагалището и аз затова си помислих , че може да е от това знам ли
*
« Отговор #5 -: Май 27, 2012, 11:35:50 am »
fuf4eto.Да по-време на БР се променя PH,но не задължително да имаш гъби или други бактерии и микроорганизми. Не е трябвало да си слагаш предварително дори и лактобацили а да отидеш на лекар за да се вземе секрет за микробиология,точно в това състояние в което си и с тези оплаквания ,които имаш за да се види точно какво ти е.  Лактобацилите /ако имаш гъбички или бактерии ,могат за момент да успокоят симптомите но не и да ги излекуват напълно/,след спирането им могат симптомите да се върнат .Непременно трябва да се вземе секрет за микробиология и за по-сигорно си пусни и стерилна урина пак за микробиология.
Ако има нещо въпреки линекса ,мисля че ще се види. Ако всичко ти излезне наред ,може би наистина става въпрос от ползването на ароматизираната хартия.....
« Последна редакция: Май 27, 2012, 11:41:40 am от zarina »
« Отговор #6 -: Май 27, 2012, 13:20:30 pm »
Само се моля ако съм бременна всичко да е наред , макар че нямам кой знае какви симптоми така , че най вероятно не съм последния път когато забременях тъкмо преди това лекувах гарденерела и пих антибиотик назчачен от докторка , която ме гледа и каза не си бременна а всъщност аз бях после когато разбра каза няма проблем а аз се натъпках с какво ли не и следователно последва аборта седмици по късно :(
*
« Отговор #7 -: Май 27, 2012, 13:36:15 pm »
Добре изчакай си датата на цикъла и ако не си ,след като свърши иди на лекар. А ако си трябва да се внимава,но и ако има нещо пак трябва да се лекува непременно,защото и нелекуването на бактериална инфекция може да доведе до аборт. За гъбите са ми казвали че не са опасни ,но и те трябва да се лекуват.
Не мога да кажа ,кое е довело за предишния аборт ,лечението или бактериалната вагиноза в следствие на гарднерелата ,за което много съжалявам. Дано този път ако има БР всичко да е наред .
« Последна редакция: Май 27, 2012, 13:40:37 pm от zarina »
« Отговор #8 -: Май 27, 2012, 13:47:56 pm »
Дано да е всичко наред благодаря за отговора после ще пиша какво е продължението :)
*
« Отговор #9 -: Май 28, 2012, 10:12:47 am »
Дано Фуфче. Гледай здравето ,много е важно за една бъдеща БР. Пиши с каквото можем ще помогнем.Мъжът ти също не е зле да си пусне една стерилна урина ,като начало и еякулат също стерилен за микробиология. ,ако при теб се изолират някакви бактерии или гъби. Защото после ако си му ги предала ,ти ще се излекуваш и той пак ще ти ги върне. Предполагам това го знаеш. И така може да се въртите в затворен кръг.
« Отговор #10 -: Май 28, 2012, 12:05:53 pm »
Вчера по спешност в болницата щях да умра от болки преглед на ехограф всичко било наред , урина , кръв и в крайна сметка се оказа , че болките в кръста са от получена невралгия както и да е доктора каза да си напправя генетични иследвания за да не се потрети мисед аборта каза , че се дава в по голяма степен фолиева киселина и аспирин та сега като ми дойде и свърши ще ходя да се иследвам за да избегна вероятен аборт за 3 ти път :(
*
« Отговор #11 -: Май 28, 2012, 14:14:30 pm »
Освен фолиевата киселина ,след цикъл задължително микробиология на вагинален и цервикален секрет.За да си сигорна .
« Отговор #12 -: Май 29, 2012, 17:36:33 pm »
Да добре мерси :)