0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
Re: Графиката на plamak - 2 част
« Отговор #20 -: Юни 07, 2012, 12:57:04 pm »
 :bighug: :hug2: :balk_21: не се отчайвай и продължи напред! Ще станат нещата и при нас!
*
« Отговор #21 -: Юни 07, 2012, 14:56:28 pm »
Гледай напред мила!Всички сме заедно и ще се подкрепяме!Сто на сто всяка ще гушне своето бебче! :D
*
« Отговор #22 -: Юни 07, 2012, 15:17:45 pm »
Какво ми става не зная , сутринта се събудих с толкова силни ПМС и изведнъж отшумяха , все още няма и следа от  :witch:.
Благодаря ви че ме подкрепяте , знам че всичко заедно ще се преборим.Успех на всички. :bighug: :bighug: :bighug:
Момичета имам един въпрос , възможно ли е да ми се подтисне М от Дуфастона?Изписан ми е от 16 ден ,О беше минала.Когато попитах до кога да го пия докато ми дойде ли , доктора ми каза до 3-ти м(всичко вървеше супер покрай ову и доктора явно имаше повече очаквания от мен) ,ок но ако евентуално както е явно в случая няма бременност ?Чудя се  оплакванията и закъснението ми дали се дължи на това?
« Последна редакция: Юни 07, 2012, 15:24:25 pm от plamak »
« Отговор #23 -: Юни 07, 2012, 16:09:51 pm »
Плами и аз вече втори месец пия Дуфастон по схема от 16 до 26 ден ми беше изписан, но аз честно казано започвам да го пия след + тест за О.При мен миналия месец МЦ ми закъсня много, дойде ми на 7-8 ден след като го бях спряла и аз си мислех че се дължи на хапчетата, но не мога да твърдя със сигурност че е така.....До колкото аз знам от моя лекар Дуфастона се пие по схема 10дни и след като го спреш до няколко дни (максимум 10) ако няма бременност цикъла трябва да дойде, но тъй като знам че той се изписва за да повиши прогестерона през ЛФ, мисля че за да ти доиде (ако няма бременност) трябва да го спреш, но все пак не съм много компетентна и дано някое от момичетата, които са по компетентни да изкажат някакво мнение по въпроса.А защо не направиш пак едно тестче?!Искрено ти пожелавам въпреки ниската БТ да си имаш едно чудо  :bfp: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #24 -: Юни 07, 2012, 16:29:32 pm »
Аз явно съм пропуснала да напиша че правих сутринта и беше отрицателен , без никаква бледа черта дори , сега ще погледна ако съм  пропуснала да го пиша в графиката.
*
« Отговор #25 -: Юни 08, 2012, 10:11:52 am »
Миличка,съжалявам за отрицателния тест,но с тези хубави фоликулчета,които правиш съм сигурна,че съвсем,ама съвсем скоро ще дойде и вашата радост!Много прегръдки от мен и успех :wink:

*
« Отговор #26 -: Юни 08, 2012, 12:50:09 pm »
Дай Боже да е така мила ,всички имаме нуждата вече да приключват всички тези изпитания , трябва да дойде времето в което да кацне това щастие и на нашето рамо.Успех на всички ви и благодаря че ме наглеждате.
« Отговор #27 -: Юни 08, 2012, 19:43:16 pm »
Пламъче здравей ,извинявай за въпроса ,но ти правила ли си цветна снимка за проходимост?Дано все пак не ти дойде.успех

« Отговор #28 -: Юни 09, 2012, 23:05:21 pm »
Пламче как си мила. :balk_21:
Това ЧХГ + или - означава. Питам понеже при нас над 0,5 го смятат за положителен резултат. макар че би трябвало да е по високо около датата на цикъла, но знае ли човек.

Стискам силни палчета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #29 -: Юни 10, 2012, 10:47:31 am »
Мила от 3-5 дни след приема на дофастон идва М,съжалявам за този месец но дано следващия е успешен,аз съм със една запушена тръба и вярвам че ще стане макар и по-трудно не губи надежда дано е за добро,дано следващия месец видиш  :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #30 -: Юни 10, 2012, 17:33:12 pm »
Благодаря момичета , не закъсня много след спирането на Дуфастона  :witch:.Имам правена цветна снимка , имам две напълно проходими тръби.
Beralentinia теста е отрицателен ,под 5 се счита за отрицателен.
Успех на всички ви! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #31 -: Юни 10, 2012, 21:34:13 pm »
ейййй...няма оттърване от това същество бе  :witch:

за ЧХГ то значи или при нас са други единиците или аз съм нещо в грешка спрямо това 5 и 0,5  :?

Успех този месец и силно стиснати палчета за  :bfp:
 :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #32 -: Юни 11, 2012, 09:24:50 am »
Пламъче,съжалявам,че пак се появи тази :witch:СЪбери сили сега и повярвай,че този месец вече ще я пратиш в една дъъъъъъъъъълга почивка.Успех миличка :bighug: :bighug:

« Отговор #33 -: Юни 11, 2012, 09:30:23 am »
Плами малко почивчица и след няколко дни отново на линия  :bed: Този месец вече си го заплювам да е нашият! :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #34 -: Юни 11, 2012, 16:10:13 pm »
Пламъче, много успех този месец!

И аз днес си казах - еее ама защо да е лесно, като може да бъде трудно, та така, и на нашата улица ще изгрее слънце, горе главата!
« Отговор #35 -: Юни 18, 2012, 20:10:31 pm »
Плами силни палчета мила  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и маого много успех този месец... yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Време е вече и при вас да изскочи едно хубаво  :bfp: :bfp: :bfp:
 :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #36 -: Юни 20, 2012, 18:27:32 pm »
 Плами много стиснати  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:и от мен сладка. Гушки :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21:
« Отговор #37 -: Юни 27, 2012, 10:43:11 am »
 Плами ,нека този месец да е най-щастливият ти миличка :bfp1: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Пожелавам ти цялото щастие на света. Цункиииии :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_21:
*
« Отговор #38 -: Юни 29, 2012, 22:23:57 pm »
Айде и от мене един голям късмет миличка...Пожелавам скоро тази тема да е най-щастливата за тебе...
*
« Отговор #39 -: Юли 04, 2012, 16:50:55 pm »
Горе главата Пламъче, пожелавам ти този месец да е наййййй успешния. Сега една почивчица някъде, далеч от всичко и те нещата ще си се подредят  :balk_177: