Здравейте мили момичета. Извинете ме че не писах веднага и че даже бях затвотила графиката си
,но за съжаление резултатите от доки не са добри. Ходихме в понеделник на 7-ми ден с ALTERMON и утановихме че яйчниците не реагират почти никак .Имаме доста фоликулчета но са с размери 6-7 мм ,което си е малко за 10-ти ден от цикъла. Днес дадох кръв за Е2 там ще покаже какво става.Иначе каза да отидем пак в петък да види как е положението и ако няма напредък,ще се потготвяме за ин витро. Да си призная ,разстроих се страшно много. Така се надявах ,че с тези инжекций поне ще си докараме ову и ще имаме някакъв шанс,но уви. Не е писано. Щастлива съм и съм много благодарна на милото ,че ме подкрепя ,защото бях се отказала от всичко ,но той ме убеди ,че сме длъжни след толкова ходене по мъките ,да стигнем до край. Това е от мен сладките ми. Извинете ме ,че не съм във форма ,но в живота е така. Много цунки на всички и да знаете ,че винаги мисля за всяка една от вас и се надявам много скоро всички да се приместим при мамите. Цункиииии