Хвърлям по едно око на тази тема, защото Маргаритке си ми много симпатична. И вярвам, че заслужаваш най-милото и прекрасно бебенце на света (може и двойка бебета) и то скоро ще е факт. Но позволи ми един най-добронамерен съвет- подходи много настоятелно,сериозно и безстрашно към следващата процедура. Виждам, че са замислили да ти направят стимулация за инсеминация, ако и тя не е успешна давай направо към ин-витрото. Не зная как е в Гърция кое колко струва, може ли сам да си назначаваш изследвания като в България, но ако нямаш изследвания за яйчников резерв си направи, както и хормоните на щитовидната. И въобще как се преминава към стъпката за ин-витро, но с една тръба и други фактори като възраст е добре да обмислиш това.
Погледни от хубавата страна - кистата намалява, значи няма нищо страшно, макар че съм била в твоята ситуация и така като стане 12 мм хем я има, хем я няма и не може да се започне процедура и ми идеше да си откъсна главата. Пожелавам ти много хубаво бебенце в най-скоро време.