0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ето тук коментар за графиката на FOVERI
« Отговор #200 -: Юли 22, 2013, 17:12:08 pm »
Как мина прегледа Фови?

*
« Отговор #201 -: Юли 22, 2013, 17:36:33 pm »
За сега всичко е наред Монка .
Гестационен сак 22мм и ембрионче 8мм .Чухме и сърчицетоооооооооооо!!!!

Само има едно ,че от лекарствата са се появили две миоми,но ще ги наблюдаваме .
Записаха ме на 12.08 за първа консултация .
« Отговор #202 -: Юли 22, 2013, 19:24:52 pm »
Браво :)  стискам ти палци, аз съм с миома, в болшинството случаи това не е проблем за износване на плода.
« Отговор #203 -: Юли 22, 2013, 19:31:26 pm »
Честито сърчице Фови леки и безпроблемни оставащи месеци :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #204 -: Юли 23, 2013, 02:16:03 am »
Честито сърчице   миличка.!И аз доколкото знам следи ли се миомата не е проблем за износване :bighug:

*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #205 -: Юли 23, 2013, 08:00:38 am »
Честито  :heartbeat: Фови !!!
Все такива положителни емоции до края на бременността и сладък, пухкав финал  :babyflips:!!!
 :hug2:
*
« Отговор #206 -: Юли 23, 2013, 08:32:46 am »
Благодаря ви момичета за подкрепата която никога не сте спирали да  ми давате .
« Отговор #207 -: Юли 23, 2013, 10:03:14 am »
Честито и от мен,лека и безпроблемна бременност :bighug: и на финал едно пухкаво и здраво бебче :babyflips:
*
« Отговор #208 -: Август 01, 2013, 07:08:13 am »
Еееех каква радост се завихрила :wink: в тази темичка!!
Фовери, мила, честито ти тупкащо сърчице !! Боже от няколко дена ти си ми в главата и днес поглеждам тук.. И най-приятната новина( аз и със закъснение!)
Лека бременност  от мен, наслаждавай се на тези 9 месеца , почини си, поспи си, че после идват безсънни нощи ;)) но и безкрайно щастливи дни!
Прегръдки от мен!!

*
« Отговор #209 -: Август 01, 2013, 09:02:00 am »
Благодаря ти ,Галинце
« Отговор #210 -: Август 12, 2013, 14:11:05 pm »
Как мина прегледа, Фови?
*
« Отговор #211 -: Август 12, 2013, 17:31:08 pm »
Здравейте момичета .Днес прегледа за мен беше нож в гърба .Много се дразня на това ,че тука в Испания ако попаднеш на доктор расист ти е спукана работата .Като цяло от прегледа нищо не ми каза ,само че тупкало сърцето и не спря глупавата докторка да ми повтаря колко е рисковано с тези миоми .Нито ми казват къде са разположени ,нито нищо .Преди няколко дена на две сутрини ,като се събуждам ,виждам на корема си голяма издутина ,която след като стана изчезва ,ходих на спешен кабинет и всеки вдига рамене ,че не се вижда нищо и н езнаят какво е .Направих  си едната сутрин снимка с телефона ,но даже не ги поглеждат ,незнам объркана съм и се моля само този път да стигнем до финала .След 2 седмици са ми назначени първите изследвания и от там ще да ми кажат дали има рискове .
Извинявам се за дългия пост ,но направо ми идва да  да плача и да крещя без да спирам .
« Отговор #212 -: Август 13, 2013, 11:14:30 am »
Ох миличка ,гледай да бъдеш спокойна доколкото можеш,знам много истории за лекарите по чужбина и те разбирам напълно.Ще се моля за теб всичко да бъде добре и да стигнете до финала.Не знам друго какво да те посъветвам и затова силно те прегръщам :bighug:
*
« Отговор #213 -: Август 13, 2013, 12:34:11 pm »
Фови,знам ,че такива истории от типа една моя позната ......не са много успокояващи,но наистина моя колежка си износи без проблем бременността с миомни възли,които контролира през цялата бременност с лекарства.И друго ,толкова ли са смотани там лекарите се питам?Да не ти обърнат дължимото внимание :xНе може ли да си дойдеш в Бг ?

« Отговор #214 -: Август 14, 2013, 08:48:57 am »
Виж, когато нещо ни се случва за първи път ни плаши с неизвестността си, а в твоя случай е още по-зле защото не си си у дома. Това, което мога да ти кажа, дано те успокои, миомните възли далеч не са такъв проблем, но пък може да са виновник за по- чести контракции, разбира се, по-натам. Моята моима я виждах като теб, тя беше по предната стена, голяма като яйце и твърда като камък, по съвет на док. пиех парацетамол, ако ме боли, но не повече от три на ден. Наблюдаваха я през бременността, за щастие спря да расте.
Не се тревожи, ще стигнеш до финала, просто бъди спокойна.
Успех от мен.
*
« Отговор #215 -: Август 14, 2013, 09:06:46 am »
Благодаря ви момичета ,Наистина се опитвам да не го мисля ,за да не изпадам в паника .Октомври си идвам за 15 дена и непременно ще се видя с д-р Александров във Варна .
*
« Отговор #216 -: Август 14, 2013, 09:33:15 am »
Ами значи споко!Всичко ще бъде наред :bighug:

« Отговор #217 -: Август 14, 2013, 10:18:37 am »
Фови, първо честита дългоочаквана бременност:)
Мама е родила сестра ми и брат ми с три миомни възли в матката. Даже с всяка следваща бременност и се смаляваха поради хормоналните проблеми:) стискам ти палци и съм убедена, че след някой друг месец само ще си спомняш с умиление за тревогите си:)
« Отговор #218 -: Август 29, 2013, 23:48:29 pm »
Е Фови честито и от мен,аз отдавна не съм влизала че съм заета с малкия,много се радвам че има хубави новини из форума,не можеш ли да си смениш лекаря щом не си доволна,ще стискам палци,всичко ще е ок,успокой се че така и бебо се притеснява,леки и спокойни оставащи месеци.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #219 -: Август 30, 2013, 13:06:08 pm »
Ей Фоф да не съм те чула да се отчайваш,карай по-спокойно поне доколкото е възможно нервите и притесненията доколкото знам допринасят до нарастването на миомните възли тъй че бъди позитивна и мисли само за бебо без да се вглеждаш много много в това онова,аз ти пожелавам една безпробленна бременност с един красив финал osi_9 :babyflips: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: