0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ето тук коментар за графиката на FOVERI
« Отговор #20 -: Май 29, 2012, 15:20:41 pm »
Наистина графиката ти е хубавка.Много стиснати палчета мила! :crossfingers: :bighug:
« Отговор #21 -: Май 29, 2012, 17:54:46 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17
Късмет и така хубава графика до края . :bighug:

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
« Отговор #22 -: Май 29, 2012, 18:16:06 pm »
И днес или утре още едно сърце и остава само да стискаме палци чудото да е станало. :D
*
« Отговор #23 -: Май 29, 2012, 23:41:30 pm »
И днес или утре още едно сърце и остава само да стискаме палци чудото да е станало. :D

То лошо няма Валенце ,ама милото липсва тези дени ,то пак добре ,че и тези успяхме да сложим
« Отговор #24 -: Май 31, 2012, 21:04:12 pm »
 Фовинкаааа ,много късмет този месец кукло :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Пожелавам ти цялото щастие на вселената сладка. И Господ да е с теб. Много цунки и чакам да се похвалиш с положително тестче  след няколко дни. Гушки :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :goodluck:
*
« Отговор #25 -: Юни 01, 2012, 08:45:14 am »
Е този месец си знаех ,че ще е куц и така си и излезе,като си гледам БТ направо от сега ми се плаче .
« Отговор #26 -: Юни 01, 2012, 13:36:09 pm »
Фови чудеса винаги се случват така че не се отчайвай миличка...рано е още!Надявам се и силно ти стискам палци чудото да се е случило и след някой друг ден да ни се фукаш с твоето положително тестче :)  :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #27 -: Юни 01, 2012, 14:02:15 pm »
Е този месец си знаех ,че ще е куц и така си и излезе,като си гледам БТ направо от сега ми се плаче .

аааа такива да ги нямаме  :balk_163: предварително няма да се настройваш негативно че ще се карам  osi_6
 :balk_56:  :balk_56:  :balk_56:

не се предавай от сега...чудесата се случват всеки ден и ти пожелавам вашето чудо да се случи още този месец  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bfp: :bfp:
:bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #28 -: Юни 01, 2012, 16:22:55 pm »
Обичам ви момичета ,без вас досега да съм рухнала .
Незнам дали ще има чудо ,но съм решила и този месец ако нищо не стане ,да си ида до БГ и да си направя цветна снимка и хормони ,защото тука както върви с часовете за специалисти сигурно няма да доживея .
« Отговор #29 -: Юни 02, 2012, 08:31:32 am »
Успех Фовче! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Дано дано месец да е станало бебчето! :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #30 -: Юни 02, 2012, 11:30:15 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #31 -: Юни 02, 2012, 15:20:22 pm »
Надявам се да не ти се налага ходене до бг а още този месец да видиш  :bfp: :bfp: :bfp:
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #32 -: Юни 02, 2012, 17:23:28 pm »
 Фовинка нищо и няма на температурата ти слънце. Знаеш ,че има бременни графики както на jolie16 които са определено с ниски температури и си изкараха цели 9 прекрасни месеца момичетата. Така че да се стягаш и никакво отписване на месеца :balk_77:. Не се знае ,може пък да има приятна изненада :babyflips:. Пожелавам ти я от сърце. Гушкам те силно :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_21:
*
« Отговор #33 -: Юни 04, 2012, 18:30:51 pm »
Фовче стискам палци за добри резултати. :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #34 -: Юни 05, 2012, 02:30:07 am »
Дано тази графика завърши с най-чакания резултат..   :bfp: и после :babyflips:
Аз също бих те посъветвала да не чакаш повече, а да отидеш на лекар. И направете и спермограма, защото при нас след толкова години се оказа, че лоши сперматозоиди ни спретваха лоши шеги с   :bfp: и после майката природа си казваше думата с  :witch: 
Успех Фовче, време ти е за една друга тема  preggo

*
« Отговор #35 -: Юни 05, 2012, 09:58:44 am »
Така е Галка ,но тука сега си чакам часа от 3 месеца на 28 този месец имам час при гинеколог и от там ще видим на къде и колко ще почакаме,де да ставаше и тука бързо като в БГ но не става  .Затова поне аз като мине сега прегледа си отивам до БГ за да си пусна хормони и цветна снимка ,а мажа ми ще чака тука за спермограма ,защото скоро няма да има отпуск .
*
« Отговор #36 -: Юни 06, 2012, 11:10:48 am »
Всичко ще се нареди мила не се притеснявай , може пък да не се налага да правите изследвания и да стане така че да имате повод за радост още този цикъл. :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #37 -: Юни 06, 2012, 11:13:45 am »
Дано миличка стане точно така .
*
« Отговор #38 -: Юни 09, 2012, 19:08:51 pm »
 :youwoman: :bfp: :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #39 -: Юни 09, 2012, 21:54:12 pm »
Графиката е супер!!Много,много ми харесва  :P!!Дано след 2-3 дни ни зарадваш миличка  :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!