0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ето тук коментар за графиката на FOVERI
« Отговор #120 -: Януари 24, 2013, 23:24:05 pm »
Еееееее,Фове,не си се пенсионирала,аз искам да кажа ,че не съм те забравила,душко!Елате си в Бг за малко там като не става и свършете работа!Ще пийна една ракия за новината!
ПП Там като е тромава системата не може ли да дойдете тук мила?
Аз пак ще си те следя де!!

*
« Отговор #121 -: Януари 25, 2013, 08:20:34 am »
Мони ,мила знам ,че си казала това ,аз го казвам .За България е доста сложно ,защото мъжът ми има малка отпуска и незнам .Но имам малък план де,сега към април ще си иде за седмица сам и ще пусне спермограма там и ако е наред ще замрази материал ,после се прибирам аз и действам -това е единствената възможност поне за сега .
Благодаря ти ,че ме наглеждаш .Целувки за теб и малкия !!!
*
« Отговор #122 -: Януари 25, 2013, 20:22:57 pm »
 :bighug:Ми да добре си го намислила-успех!

« Отговор #123 -: Януари 27, 2013, 11:39:05 am »
Стискам силно палци още този месец да се похвалиш с :bfp: с тази хубава графика
« Последна редакция: Януари 27, 2013, 12:22:07 pm от marina vdb »

*
« Отговор #124 -: Януари 27, 2013, 12:06:59 pm »
Благодаря ти Маринка
*
« Отговор #125 -: Януари 28, 2013, 13:00:42 pm »
 :youwoman: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
« Отговор #126 -: Януари 30, 2013, 15:22:55 pm »
Днес докато чакам в болницата да вляза при доки,взе,че ми зацапа леко , дори сега май си очаквам оная с метлата да идва по-бързо и да се омита ,че да пристъпваме към плана.Назначиха ни изследвания и когато са готови резултатите имаме право на 3 опита инсеменация,и след което ако са несполучливи/което не вярвам/ще пристъпим към.инвитро.Това е засега от мен !!!!
« Отговор #127 -: Януари 30, 2013, 19:00:59 pm »
Вече си една стъпка напред :wink: ,каквто и да се случи утре(естествено надеждата е до край :crossfingers:),какви са първите изследвания които ти назначиха,скоро и аз ще минавам по този път и ми е интересно.
*
« Отговор #128 -: Януари 30, 2013, 20:26:24 pm »
Сисе ,мисля,че са хормоните които се пускат първите дни на цикъла,нищо не ми казаха ,освен ,че като ми дойде да ида и без час да ми пуснат изследвания ,тука са много пестеливи откъм обияснения
« Отговор #129 -: Февруари 02, 2013, 12:44:27 pm »
Как вървят нещата при теб мила?Ще се радвам да пишеш какво става!Моля се всичко да е наред! :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #130 -: Февруари 02, 2013, 14:20:52 pm »
Вчера пуснах излседвания-ЛХ,Пролактин,17 бета Естрадиол/така пише/Токсоплазмоза ,хепатитите ,.Сега чакам да мисе обадят по телефона да ми кажат кога ми е часа за цветната снимка .
« Отговор #131 -: Февруари 09, 2013, 23:04:01 pm »
Как си мила?Как вървят нещата при теб,стискам палци още този месец да сложиш две чертички в графиката си и да не се наложат много ,много изследвания,ей така да се случи чудото когато най-малко очакваш!Истески ти го желая!
« Отговор #132 -: Март 08, 2013, 13:52:24 pm »
Честит 8 март!Бъди много обичана и щастлива!
Непадай духом ,желая ти от цялото си сърце да видиш в най-скоро време така желаните две чертички! :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #133 -: Март 09, 2013, 12:43:31 pm »
Благодаря ти ,Сисе !Честит и на теб ,дано скоро всички се махнем от та зитема !!

Този месец го изтървах от всяка гледна точка ,заради цветната снимка която беше на 08.03 .,защото ми забраниха след цикъла полови контакти заради снимката а и забраната е и няколко дена след процедурата .Да видим ,сега чакам вещицата и между 1и 3 ден от цикъла трябва да ида при лекаря да кажат всички резултати от изследванията до сега и какво правим за напред .
*
« Отговор #134 -: Април 22, 2013, 18:18:38 pm »
Здравейте момичета !
Днес бях при доктора за да ни каже резултатите от всички изследвания -хормони ,цветната снимка и спермограмата  са отлични .Но явно си е практика във всяко отношение да изпишат рецепта със хормони .Започвам от днес да си ги  поставям сама със писалка  и на 26.04 съм на контролен преглед за да преценят кога да правим Инсеминацията .
« Отговор #135 -: Април 22, 2013, 21:02:07 pm »
Много се радвам,че резултатите са отлични,това са страхотни новини!Стискам палци от тук нататък само хубави новини! :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #136 -: Април 23, 2013, 09:35:45 am »
 osi_9 Браво,много се радвам !Успех ,Фови

« Отговор #137 -: Април 23, 2013, 15:42:10 pm »
Успех Фовче  :bighug: :bighug: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Вярвам!!!!
*
« Отговор #138 -: Април 24, 2013, 01:14:13 am »
Благодаря ви момичета за подкрепата .
*
« Отговор #139 -: Април 28, 2013, 11:09:26 am »
мили4ка   пожелаам  ве много  късмет,още  първата инсе   да ви донесе  две  хубави 4ерти4ки!!!! :goodluck: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br