Не е толкова страшно. За упойката ти правят тестове по принцип, неприятно е дотолкова доколкото си замаяна след това, може да ти е малко лошо, да те втресе, но това се оправя за няколко часа, а и си под наблюдение. Не боли, за няколко дни максимум и си пушка. Това не е коремна операция, има максимум 3 разреза с по 1-2 шева, после остават само драскотини. Можеш да си вървиш нормално, да се движиш, изобщо няма нищо общо с коремна операция.
В предната тема, за която има линк в първия пост на тази, сме коментирали многократно всеки един въпрос, касаещ самата интервенция, какво представлява, как протича, как се възстановяваш. Ако имаш време, хвърли й едно око, сигурна съм, че ще намериш всичко, което те интересува. Ако все пак не успееш, питай, ние сме насреща. Ползвай и търсачката, по ключови думи също ще ти извади много резултати. А в подфорум Адреси на клиники и лаборатории -
http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=2.0 , можеш да намериш информация за различните клиники и лекари, споделен опит от пациенти.
Успех!
П.С. Права е Маги. Аз имам две лапароскопии, нямах никакви проблеми, възстанових се много бързо, аз даже не го смятам за операция това
Наистина е много щадящ метод, а дава изключително много важна и точна информация.