Сега ще ви разкажа за моето лапаро подробно- в неделя привечер постъпих в болница пила бях вкъщи очистително и там ми направиха 1 клизма, в понеделник сутринта(деня на операцията) ми донесоха болнична нощничка,с нея отидох в манипулационната доктора ми даде хапче за смучене от което да кървя по-малко веднага ми сложиха катетъра и две инжекции качиха ме на леглото и ме откараха в операционната там ми сложиха абокат, и ми подадоха маската от която почти веднага заспах,след събуждането вече пътувах за реанимация там ми стана мноого студено и ми се гадеше от упойката, но бързо отмина, 1 система няколко инжекции обезболяващи и само лежане, на другия ден сутринта махане на катетър и абокат вдигане от леглото(което беше гадно)с рехабилитатор, и изписване.Искам да ви кажа, че за тези близо 2 дни останах много доволна от отношението на целия персонал и най-мнооого на доктора,постоянно ми обясняваше и идваше да ме вижда мнооого пъти,дори сега ми звъни всеки ден по телефона, за да види как съм.Всичсо описано дотук ми струваше само 600лв.+ 11.60лв. за спането.Операцията ми е продължила може би около 2 часа, малко трудничко са я извадили тази гадна миома изглежда е била лошо разположена и може би заради това имам 4 дупки, но защастие вече заздравяват и даже ме сърбят.Имам зацапване съвсем леко при вас колко дни продължи зацапването?