Здравей, Старшайн, радвам се, че всичко е минало добре. За менструацията - възможно е първият цикъл малко да се размести, не мога да ти кажа кога ще ти дойде, може след седмица, може след 30 дни, различно е при всеки, но е нормално да е необичаен. Ако се забави повече от 45 дни, свържи се с лекаря си. Придърпванията са нормални, не се притеснявай, ще отшумят, а белези почти няма да имаш, моите са като едва забележими драскотинки. Колкото до секса - индивидуално е, зависи как се чувстваш, но поне първите две седмици най-вероятно няма да се чувстваш готова. Аз не помня вече колко изчаках, може би 3-4 седмици, но не повече. Защо са ти казали да се пазите 2 месеца? По принцип ако няма проблеми, след лапаро доста се повишава шанса за забременяване. След втората ми лапароскопия се подготвях за ин витро още на следващия цикъл, не съм чакала 2 месеца. Отложи се, но по съвсем друга причина.
А как са тръбите? От къде взеха проба за хистология? Стискам палци резултатът да е добър! Дано скоро се похвалиш с добри новини!