От всичко, което си носех използвах само чехлите, четката и пастата за зъби
Тъй като на следващия ден ме изписаха, къпането остана за вкъщи. Вземи си превръзки, възможно е да се появи слабо течение.
В болницата ми предоставиха нощница, тоал. хартия, сапун и хавлия. Обезболяващи може би са ми давали, но не знам. След като се освестих от упойката за около 5 мин. леко ме боля корема като при МЦ. Имах някакъв дисконфорт от катетъра, но след като го махнаха и това отшумя. Най-много ме боля гърлото, заради тръбата от упойката. Но и това премина за 2-3 дни. От газа, който вкарват не съм имала никакви болки.
Носех си 2 бутилки вода от по 1,5 л. И двете ги изпих, въпреки че в болницата и това даваха. Може би е най-добре да си вземеш от малките бутилки с "биберон"
Носех и солети за всеки случай. На вечеря или ме забравиха или умишлено не ми донесоха да хапна - не знам. Но тъй като повече от 24 ч. не бях яла единия пакет замина
Като се прибрах в нас се оказа че нямам нощница, спя с пижами. А първите няколко дни се наложи да използвам, защото ми бяха сложили някакви телчета, вместо да ме шият. Те боцкат ако върху тях сложиш някакви дрехи или ако седиш в някакво определено положение.
Стискам палци всичко да мине бързо и да донесе желания резултат