Здравейте.Не съм сигурна дали на правилното място си задавам въпроса, но ако не е така моля модернаторите да ме извинят и преместят в темата за която съм.Искам да попитам ние сме с неизяснен стерилитет.Правим опити от 2 години.Направихме едно ин витро на естесвен цикъл но оплождане не настъпи и тъй като четх, че за да кандидатстваме по фонда с неизяснен стерилитет трябва да имаме направени 4 арт процедури, искам да питам дали ин витро на ЕЦ се зачита и дали когато не сме стигнали до трансфер се зачита за опит.Другата седмица сме на консултация да ни каже лекарката какво предлага да направим от тук нататък.За стимулиран опит нямаме финансова възможност в момента.Инсеминация не мисля, че има смисъл а и лекарката още първият път предлижи направо ин витро на ЕЦ и отхвърли като вариант инсеминацията в нашият случай.И също така за да кандидатстваме по точката неизяснен стерилитет и 4-те опита, които ще направим ли трябва да са неуспешни?МНого станаха май въпросите ми, за което се извинявам, но просто сме объркани как да продължим от тук нататък и търся варианти.Благодаря предварително за помощта.