Здравейте, Мецани, днес изпратих мейл до фонда и отговорът не беше нито конкретен, нито коректен. Тук копирам моето запитване и техния отговор. Просто ми направи впечатление, че за декември са обявени номера до 20 300, а вече са получили заповеди и няколко поредни номера след 20 300.
А ето и кореспонденцията:
"Здравейте, много Ви моля за информация относно реда за получаване на заповеди. Тъй като следя в сайта графика за всеки месец, както и получените заповеди, виждам че има номера, планирани за януари 2014, които вече са получили заповедите си. На какво се дължи това? Също така ме интересува очакват ли се в началото на годината изменения в организацията и реда за получаване на заповедите? Ако има такива, те ще доведат ли до забавяне или ускоряване на процеса?"
"Здравейте! До №20200 са връчените заповеди. След сключването на договорите с лечебните заведения отново ще започне раздаването им по реда на номерата. Предварително ще се обадим лично на телефона за връзка, който сте оставили в заявлението си. Весели празници и успешна Нова година!"
Защо е толкова трудно да се даде точен и ясен отговор на толкова лесни въпроси? Не става въпрос за лична услуга, а за ежедневна работа.
Знам, че тази информация няма да бъде полезна на останалите, но поне може друг да не си губи времето да пита и да се надява.