силванченце, щом като пие дори и малко вода, хидрасек за бебета? то е тъкмо при такива случай - разстройство и обезводняване. виж го как ще е през нощта, не пречи да отидеш утре и да видиш какво ще ти кажат, но в края на крайщата си на макс 30 мин от болница, не е като да си в средата на нищото, така че виж какво ще е състоянието нощес и утре и заедно с лекар ще решите какво ще правите.
кисела, денем с какво се храните?
иванита, помня мен колко ме болеше кръста и ми беше тежко в началото като се опитвах да спи в креватче, та мога да си представя, пък и ще става все по-трудно при теб, да сте живи и здрави, мислиш ли, че ако махнеш решетката, той ще излиза от леглото да се разхожда, защото това би могло да е вариант и примерно решетка на вратата му, ако е в собствена стая (съжалявам, ама ми е трудно да запомня кой как спи).
да питам нещо, различно от съня - прави ми впечатление, че ади прави значително повече ушна кал в едното ухо, понякога си го чеше, но досега, да чукна на дърво не я е боляло. почиствам като видя, но се чудех дали на друг се е случвало и трябва ли да се притеснявам.
лека ви нощ