Мишле, а аз така мисля като Смарайи - един път ми е достатъчно. Защо си сложила обяснението в кавички - те това не са си го измукали от пръстите, правят го не за тях си. Както си имат закони на коя посока трябва а се отваря вратата, пак по тази причина си имат и тези правила. Обикновено ги правят, след като са придобили горчив опит и е имало смъртни случаи.
Ако е моето дете, хич и не искам да знам, че било рядко. Тези дървени постройки ( такова им е загубено строителството) започнат ли да горят пожарната идва, за да спаси околните, запалилата се няма почти никакъв шанс.
Аз също съм против маратонки например, но от както ходи боса и със сандали, не е проблем. Почти всичките и обувки са отворени от всякъде. дори и да е студено, пак не е проблем да си оставим там някакви сандалки за спане и да е с тях и боса. Просто тябва да има нещо на краката. И без това не се събличат, не се завиват, не позлват чаршафи, не е зор да не са с обувки. Никъде не спят на нормлани легла, на повечето места са направо на земята на едни като матрачета за упражнения
. И колкото и ненормално да ми изглеждаше всичко това, нищо не им е станало от това, пак си спят добре и пак си отпочиват. Пък в някои дърхави въобще няма следобеден сън. Тук са задължени да имат, но шефът ми, който е холандец, изрази изумлението си от това задължение, та предполагам, че там не е така. Та нрави има всякакви по света.