Дидомира , така изглеждат коликите по принцип, бебето има и газове,а като пръцне му олеква. Дани започваше да мрънка, ако иска да пръцне, ама нали е мъжко и го мързи
- не се напъваше, ами чакаше аз да му съдействам /има си техника с масаж на коремчето, свиване на крака и пр./ При него коликите започнаха рано и си ги влачи до 4,5м, но не е било трагични положението, защото аз бързо открих препарата който му действа добре и в общи линии 10-ина мин. на ден да е имало рев заради коремче. През останалото време, като му помогна да пръцне и се отпускаше. В този период точно - електрическата люлка ми спаси кожата на мен. Пребиваваше там почти постоянно, имало е случаи да го местя с нея върху спалнята и а спре да се люлее - а се е събудил и е писнал, един магазин батерии заминаха
, ама си струваше. Дано бързо отшуми това при твоето бебе.
Krisi88 , явно си е до дете кога и от какво се буди. Моето примерно има само две "положения" - или се буди от всичко, или от нищо, зависи колко дълбоко е заспал. Иначе, такива часове за спане каквито споменаваш при твоето дете...аз можех само да си мечтая когато Дани беше на тази възраст. И по 6 часа ми е откарвал буден през деня, пък за "нощен сън" преди 12:00ч. и дума не можеше да става и то таман го приспя с 1000 гимнастики и хайде нощно хранене в 3:00ч., дремне 40 мин. и пак будене за нещо и така до млякото в 6:00ч. след което решава, че се е наспал и цял ден пак вилнее... При този график над година - бях заприличала на анорексичка, а когато най-после започна да поспива и тъмносините кръгове под очите ми взеха да изчезват - лицето ми в огледалото ми изглеждаше неестествено някак
Та...има лошо, има и по-лошо, но при всички положения се оцелява.
м-и Малко остава до "финала", спокойноооо