Бях се подготвила аз с чувалчета, имам три. Направо побесня като го сложих един ден в него. Не може да рита. Той си изправя краката под прав ъгъл и рязко ги пуска, така че да удря по матрака. Това много го забавлява явно, но с чувалчето не може, защото при рязкото сваляне, му се опъва на врата
Освен това като го сложа да спи по принцип, въпреки че е заспал на гърдата вече, започва едно борене с възглавницата и обиколниците, заспива в много чудни пози, с дупето нагоре, по диагонал, пъхнат под обиколника, как ли те... това с чувалче няма как да стане и успокояване няма да има. Веднъж вече го разсъних...
Нямаме климатик в спалнята, спим на отворена врата на терасата. Не е срещу него директно. Спи с боди потник. Явно се е метнал на баща си, аз съм по-зиморничавата в къщи и затова сигурно ми е малко нетипично да спи без нищо и се притеснявам.
Мимка, едно време като беше по-малък много се хранехме легнали настрани и имаше момент, в който само така се успокояваше и заспиваше. Сега не иска и не иска да застане... Прати ми на мейла снимката, ако искаш, да видя все пак правилно ли се мъча да го слагам.