Все пак мисля да я заведа при Георгиева. За лекарствата разбрах че изписва, също така дава и АР АМ. То мляко и на своя глава мога да дам, но просто искам лекар да потвърди диагнозата.
аннниа, то и аз най-вероятно няма да мога да спра веднага кърменето и да давам АМ, просто защото Рая въобще не иска шишето, нито залъгалка, нищо... и ще е мъка, и мисля на първо време да го карам смесено пък после според резултата ще мисля дали ще спирам да кърмя изцяло. Иначе тя вечер спи спокойно, имам в предвид, че докато заспи се наповръща едно хубаво, после вече чак като се събуди (с някое и друго изключение, което е много стресиращо), за мой късмет вече се буди само между 4-6 часа и от там в 9.00. Та нямаме много нощни преживявания, но пък през деня наваксва и в будно и заспало състояние.
Мими, иска ми се да я види лекар, който със сигурност има опит с деца, иначе аз бих я завела при д-р Балева (на Балев жена му), ходих при нея докато бях бременна и останах много доволна, но май и тя не работи с деца.