теди, съвсем нормално е да се чудиш на кой свят си. при нас всичко уж беше добре, а аз пак се чувствах ту много щастлива, ту ревях (по-често). щеше да бъдеш лоша майка ако не ти пукаше какво става с детето, ако не чувстваше нищо, това че ти е трудно само показва, че си съвсем добра майка. дано консултацията с ортопед мине добре, личното ми мнение е, ако каже нещо твърде крайно и инвазивно да потърсиш второ мнение. имам познати горе в ортопедията, ако искаш мога да те свържа с човек, който да те заведе или поне да препоръча кого да видите.
прекрасно е, че детето е с теб, зърната би трябвало да минават с времето, тоест ако стават по-зле може би има нещо в позиционирането на бебето, което трябва да се "пипне", пиши пак, ще го мислим или просто ще се видиш с консултант по кърмене. ей сега ще дойде понеделник и ще си идеш в къщи.
колкото до обръщането на нощта в ден, това е много типично и с времето се оправя, спокойно, гледай да спиш когато и тя спи. в това отношение, ще ти е много по-лесно когато се приберете, щото в болницата вечно някой идва да те наглежда. назначи бащата за цербер и да не пуска хора когато вие спите.
всички тук ти стискаме палци и все някой ще е на линия, независимо колко е часът, така че пиши.