Като я сложа да седи в мен и я придържам седи много добре,но ако я сложа някъде ми се струва, че й се натоварва гръбнака и затова мисля да изчакам още, няма да има проблем ако не я слагам да седи и да я отрупвам с възглавници
...
За хранене, дала съм вече картоф, морков, пащърнак,тиква и оризова каша...в 5-тия месец.. Като отначало по 2лъжички и после повече..
Сега започнах плодови и безглутенови млечни каши.... Благодаря за съвета Ще изчакам 10 дни без пюрета, но нали няма да й навреди или да й липсва нещо,защото ние не се кърмим...За пъпките, мажа я с био-дерма и съм махнала биберона, мисля че ще се махнат...
Относно парфюмите и червилата: Напълно съм съгласна, че около едно бебе не трябва да има такива аромати, не давам да я целуват по лицето,по ръцете и по пръстите на краката
.. За щастие и понякога за нещастие съм далече от родата (моята и на мъжа),но когато идват не са били маскирани ... И моя мъж забавяше, че има брада, но като му показах какво причинява на бебка, се бръсне всяка сутрин и не слага афтършейф защото когато слагаше малката не искаше да стои в него....