Здравейте, момичета!
Моят първи опит по фонда приключи с отрицателен тест. Ще подаваме документи за втори опит и имам няколко въпроса:
1. С мъжки фактор сме и бяхме подали предишното заявление през юни миналата година. Тогава още не се изискваше документ от уролог, но сега дали ще трябва да приложим такъв към молбата за липса на промяна?
2. Тези документи пак ли трябва да са оформени и подписани от някоя клиника и ако да, коя, защото правихме опита в клиника, различна от тази, която първоначално ни подготви документите.
3. Видях, че са въвели някаква декларация, че не са ни променяни личните карти от датата на първото заявление, обаче картата на мъжа ми е променяна и сме представили копие в деня, когато си получихме заповедта. При това положение какво трябва да пишем и трябва ли наново да носим копия на личните карти? А ми е много странно, че трябва в самата декларация за липса на промяна в обстоятелствата, да декларираме, че не са ни издавани нови лични карти! При нас като има издавана, какво правим? Нима това се брои за такава промяна в обстоятелствата, че да налага да подаваме отново целия комплект с документи?
4. Трябва ли да давам нов документ за моето FSH?
Ще съм много благодарна на всички, които ми помогнат с информация, защото и без това пак много ще чакаме, не искам да губим повече време!
P.S. Д-р Кацаров бил в отпуска. Някой може ли да ми препоръча друг уролог в София, който да знае какво се изисква точно от фонда и да може да ни подготви документа? Или поне да кажете какво точно трябва да пише в него? Благодаря още веднъж!