0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Искам да ви попитам едно въпросче.Подали сме за 2 опит документи.Таи като партиора ми ще си сменя адреса и ще се наложи да си смени личната карта.Като отидем за заповедта там ли ще ни дадат някаква декларация да попълним че си е сменил личната карта.Аз трябва ли да попълвам нещо или само тои ще попълни.
Имам въпрос, ако може някой да ми отговори - след получаване на заповед може ли да сменя клиниката, в която да направя опита по фонда?
Значи да си взема сега заповедта и после като си взема документ от новата клиника пак ли да отида във Фонда?
Някой има ли информация за чакащи по фонда със статус "Одобрена" и имат навършили 43 години дали са получели заповед за инвитро?
има ли скорост за обработка - определен брой за месец?
СъкровищеРазлично между 400 и 500 на сайта на фонда до който номер са обявилив повечето случай раздават в повече заповеди с около 200
момичета, моят статус също е одобрена - това означава ли, че просто само чакам да ми дойде редът?аз съм след 18 600 от края на ноември- имам ли според вас шансове за септември?
Цитат на: Съкровище в Юни 03, 2013, 20:44:38 pmмомичета, моят статус също е одобрена - това означава ли, че просто само чакам да ми дойде редът?аз съм след 18 600 от края на ноември- имам ли според вас шансове за септември?Мисля, че може и още за Август да се вредиш.