Здравейте.
Ще правим детска стая на момичетата, така че дървените кошари и скрина не са ни нужни вече. От серията Карамело на Дибо са - мдф и пдч, масивни, стабилни.
Цвят - карамел и кафяво.
детски креватчета 140/70 - 2 броя
- 3 нива на матрака
- 2 бр. свалящи се ламела за да излиза детето през дупката
- възможност за преустрояване в юношески вариант
-
матрачета 140/70 Magniflex Baby Pierre Cardin - подарък 2 броя протектори за матраците
Скрин с повивалник - дълбок, с 2 чекмеджета. Повивалникът се сваля, когато вече не е нужен. Корпусът е изработен от ПДЧ, а лицето от МДФ. Има две чекмеджета и две врати. След като се отстрани допълнителния плот за повиване, се превръща в удобен шкаф който не заема много място.
Размери: д110/в88/ш77 см - с повивалника. Без него - д108/в88/ш53
Леглата не са ползвани интензивно, тъй като децата спяха предимно при мен. Има драскотини от зъбки по решетките, козметични забележки тук-там. Имам спомен, че имаше проблем с един от болтовете за закрепване на решетката, мъжът ми ще провери тази седмица за да мога да дам точна информация за актуалното състояние на мебелите. В момента са събрани едно до друго, с махнати едностранно решетки и приличат на голяма кошара за игра.
Скринът също е в много добро състояние, здрав с някоя и друга козметична забележка. Намират се в София, Младост. Предпочитам да ги продам в комплект - за друга двойка близнаци, но ако не с енамерят купувачи бих ги разделила.
Цената ще определя след като мъжът ми прегледа подробно състоянието им - леглата и скрина + матраците са купувани за над 1200 лв общо, предполагам, че цената за всичко описано ще е около 450-500 лв. Ако някой се интерересува, моля да ми пише на лични. Прилагам и няколко снимки на леглата в употреба, ще добавя и актуални по-късно.
http://kvakolina.snimka.bg/children/dibo-karamelo.807766