Дрешки за момиче 2-3 годиниCherokee комплект блузка с нов чорапогащник - 8 лвБлузката е носена малко, с леки следи на употреба. Чорапогащникът е нов, дори не е пран. По етикет за възраст 2-3 години и си отговарят. Блузката е памучна, тъничка, стегнато трико в цвят екрю. Разтегливост почти няма. По снежинките и надписа има брокатени точици. Много красива.
Чорапогащник дължина неразпънат 47 см до петичката, от чатала до петичката неразпънат 28 см. Има доста разтегливост. Блузка дължина 36 см, ширина 28 см, ръкав 34/29 см
Мarks&Spencer интересна плетена рокля - 12 лвНосена е малко, леки следи на употреба. Памучна е, с копченце на вратлето и две джобчета отпред. Материята е много мекичка, разкошна. Интересно и необичайно цветово съчетание, много свежо. Седи много сладко.
Детенцето на последната снимка е точно на 3 години, снимката е от рожденния й ден. Подарявам и чорапогащника от снимката, но не е в добро състояние...
Дължина 50 см, ширина 30 см, ръкав 34/24 см
Имам и неносени дънки на марката, тъмносини. Ще пусна и тях за продажба.
Сукман Next със зайчета - 14 лвДънков плат, средна дебелина. Може да се носи с чорапогащник през есенно-зимния сезон, с клин и блузка през пролетта и лятото. Страхотна кройка, сладки апликирани зайчета с къдрави краища на апликацията, облечени в плат копчета на точки, контрастни шевове в розово и червено. Презрамките се закопчават с копче, но лесно се облича и без да се откопчават копчетата. Моделчето е късо, с набор на платката, така че полата да стои разперена. Носено, с нормални следи на употреба, без конкретни забележки. По етикет за 2-3 год, не е уголемено както обичайно ми се случва с дрехите на тази марка. Децата много се радват на зайчетата. Чорапогащникът е подарък, носен е, има завалянко.Дължина 47 см, ширина при платката 29 см
Мини Маус блузки на Дисни - 12 лв дветеПамучни. Меко плътно трико. Еднакви са, но в различен цвят. Носени, с нормални следи на употреба. Цената е за двете. Купувани са от Карфур. Лепенките са здрави. Панделката, коланчето и обувките на Мини са с брокат. Дължина 35 см, ширина 28 см, ръкав 29/24 см
Дънков гащеризон George - 8 лвМек дънков плат, средна дебелина, не е от дебелия деним. Много джобчета, ефектни копчета, бродерии, контрастни шевове. Много практична и удобна дрешка - кръстът е винаги покрит.
Презрамките се коригират на дължина. Леко уголемен. Носен, с нормални следи на употреба, една конкретна забележка - платът се е разръфал на едно място до джобчето, снимала съм го.Дължина 78 см, от чатала 34 см, в талията 30 см
4 блузки Cherokee в различни цветове - 12 лв за всичкиПамучни, меко трико. По етикет за 2-3 години и си отговарят. Носени са малко, някои са обличани само по 1-2 пъти.
Поларен суитчер George - 9 лвНосен е съвсем малко. Имаме подобни с картинки и децата предпочитаха тях... Много мекичък и топъл. Много практична дрешка за зимата. Завалянко има само от опаката страна.
Турски суитчер - 5 лвСлаган е веднъж. Оказа се умален и така си остана.
Екипче за пролет-лято-есен - 10 лвНосено е съвсем малко, много запазено. Ластикът обаче се оказа дефектен и съм го шила - вижда се зашитата дупчица от вътрешната страна на колана.