Здравей Денис!Незнам в коя тема да пиша за да ми отговориш и ще си напиша въпроса тук.Питането ми е следното: вече втори месец пия Дуфастон и ми се струва, че се случва нещо странно с моето тяло, първия месец след като го спрях МЦ ми дойде на 7-8 дни след спирането на дуфастона (доста ми закъсня), но един ден преди да ми доиде имах по превръзката няколко капки кафеникаво зацапване и на следващия ден започна пак с кафеникаво течение но си премина в МЦ.Този месец ми дойде на 4-ти ден след като спрях Дуфастона, но...още когато усетих че ми дойде видях че МЦ беше със странен цвят нещо между много ярко светло червено и розово незнам как да го обясня и си мислех, че ще е така само в началото, но днес ми е втори ден от цикъла и вече е обилно течението, но продължава да е със същия цвят, а никога не ми се е случвало такова нещо и се чудя дали има за какво да се притеснявам или е възможно да е от хапчетата?!А също така да споделя, че откакто ги пия тези хапчета незнам дали е съвпадение, но през втората фаза (ЛФ) на месеца БТ почти не се покачва повече от 36.9 градуса, което също е нетипично за мен, защото си сравнявам графиките от предишните месеци с последните 2 месеца и БТ през ЛФ винаги е около 37-37.2 градуса и незнам дали тези хапчета може да оказват някакво влияние?!Чудя се дали няма някакъв проблем?!Моля те да ми изкажеш някакво мнение.Благодаря!