0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
здравейте момичета,чета ви редовно но за първи път се престраших да пиша.От този месец започнахме да бебеправим с моя приятел,бихте ли хвърлили едно око на моята графика,ще се радвам да чуя вашите мнения.Благодаря предварително и пожелавам на всички вас скоро да видят двете чертички
Здравейте, момичета!В крайна сметка се оказа, че въобще нямам О. Това се установи след вечерашния преглед при д-р Стаменов. Ще се следим още поне 2 месеца, за да се докаже ЛУФ синдром. На този етап няма смисъл вече да меря БТ...
аз този месец май съм нямала О
Здравейте момичета! Бихте ли погледнали отново графиката ми, нямам симптоми за цикъл, но се чувствам странно все ми се спи, често уринирам, Вече незнам внушавам ли си разни неща. Толкова много искаме бебе, че сигурно се вманиячаваме. Вчера ми се виеше свят, но може да е от преумора, но нали все симптоми търсим! Благодаря ви и се извинявам за дългия пост.
denis, моля те погледни ми графиката. За първи път ми се случва такова нещо, не знам какъв е този спад... Днес ще си купя нов термометър, дано това да е.
Аз явно съм поредното изключение.След странен МЦ , 7 отрицателни теста и ниска БТ...Днес ми дадоха снимка-4 седмица :wink:Така че всичко е възможно......Успех на всички
Денис, дали може да хвърлиш око и върху моята графика. Меря орално в 6 сутринта. С миналата бременност в фф ми е била 36,3 - 36,4 температурата, а във лф 36,6 - 36,7. Този месец е първия, в който бебеправим и късно се включих с меренето... и все пак, може ли нещо да се каже ( с предната бременност мерих БТ към 8 сутрин)
Цитат на: Tedichka в Юли 04, 2013, 13:32:02 pm Аз явно съм поредното изключение.След странен МЦ , 7 отрицателни теста и ниска БТ...Днес ми дадоха снимка-4 седмица :wink:Така че всичко е възможно......Успех на всичкиЧестито! Лека, спокойна и безпроблемна бременностПП. Къде мериш БТ?В началото я мерих вагинално, но док ми каза , че анално е по-добре и започнах така.В бележки съм отбелязала
Цитат на: denis в Юли 07, 2013, 21:37:49 pmЦитат на: Tedichka в Юли 04, 2013, 13:32:02 pm Аз явно съм поредното изключение.След странен МЦ , 7 отрицателни теста и ниска БТ...Днес ми дадоха снимка-4 седмица :wink:Така че всичко е възможно......Успех на всичкиЧестито! Лека, спокойна и безпроблемна бременностПП. Къде мериш БТ?В началото я мерих вагинално, но док ми каза , че анално е по-добре и започнах така.В бележки съм отбелязала
Денис, може ли и за мен коментар? Благодаря ти!
Цитат на: macherie в Юли 08, 2013, 09:47:43 amДенис, може ли и за мен коментар? Благодаря ти!Ако спазваш правилата на измерване - графиката показва проблем.Според мен, може да е имало повече от 1 фоликул - и дори да е имало О., графиката може да не го покаже
Цитат на: Tedichka в Юли 08, 2013, 09:21:06 amЦитат на: denis в Юли 07, 2013, 21:37:49 pmЦитат на: Tedichka в Юли 04, 2013, 13:32:02 pm Аз явно съм поредното изключение.След странен МЦ , 7 отрицателни теста и ниска БТ...Днес ми дадоха снимка-4 седмица :wink:Така че всичко е възможно......Успех на всичкиЧестито! Лека, спокойна и безпроблемна бременностПП. Къде мериш БТ?В началото я мерих вагинално, но док ми каза , че анално е по-добре и започнах така.В бележки съм отбелязалаИли не мериш правилно или терм-ра е повреденЗа анално измерване, особено при бременност - БТ трябва да е над 37.0Дори ТТ, ако измериш ще видиш, че е около 37.0 през деня - а вечер и доста над 37.0