0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
""denis""оххх главата ще ми се прьсне вече!!сутринта пак се покачи БТ а пак вечерта кам 18 ми прицапа кафевичко ,което го разбирам като идване на лелката!! до тест явно няма да стигна
Цитат на: krisityyy86 в Август 24, 2012, 14:04:47 pmМомичета този месец съвсем се оплетах.Моля, кажете според Вас имало ли е О и кога, и какво беше това зацапване снощи?Благодаря предварително!Ако спазваш всички правила на измерването и проблема не е в терм-ра - графиката ти показва проблем.Добре е да те види лекар на УЗ - според мен има повече от 1 фоликулЩе чакам да пишеш как е миналоПП. АКо сега има напр. задържан фоликул или киста - те ще объркат и следващия МЦ
Момичета този месец съвсем се оплетах.Моля, кажете според Вас имало ли е О и кога, и какво беше това зацапване снощи?Благодаря предварително!
Ей,Денис....я ми виж графиката
Цитат на: denis в Август 24, 2012, 14:45:04 pmЦитат на: krisityyy86 в Август 24, 2012, 14:04:47 pmМомичета този месец съвсем се оплетах.Моля, кажете според Вас имало ли е О и кога, и какво беше това зацапване снощи?Благодаря предварително!Ако спазваш всички правила на измерването и проблема не е в терм-ра - графиката ти показва проблем.Добре е да те види лекар на УЗ - според мен има повече от 1 фоликулЩе чакам да пишеш как е миналоПП. АКо сега има напр. задържан фоликул или киста - те ще объркат и следващия МЦдДенис, може ли закъснението да се дължи на горе написаното от теб или все още мога да имам надежда за
Меря с дигитален термомртър,анално и го държа докато чуя звукът и на мен ми се струва много странна графиката ми,затова питам,а иначе ову тестчето днес ми е супер положително така че ще има сърчице Не спазваш правилата на измерване и не може много да се вярва на графиката ти.Дигиталния терм-р се държи 2-3-4 мин след сигнала.До тук - може да са показателни само тестовете за О. /тестовете за О. е добре да се правят от (-) до (-) /О. настъпва 12 до 48 час след пика на ЛХ
Дени може ли да погледнеш графиката ми,дали въобще е имало о и кога е била според тебБлагодаря ти !
Denis, моля би ли погледнала и моята графика? МЦ е 23-25 дни. Имало ли е О.? Възможно ли е да се е полу4ило, въпреки 4е БТ не се пока4ва над 37, онзи ден само и тези дни 36.9? Много благодаря, предварително!
Denis,може ли пак едно коментарче http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=anelia_zdravko (ректално,дигитален докато изгасне ,в 7 и 40) Тестовете за ову и цервик. с. ме ориентират към една дата, а пък темпер. към друга.Възможно ли е по-бавно да се покачва тем ми. Предварително благодаря!И кога е добре да пия вит Е, преди или след ову
Помощ Денис, моля за коментар на графиката ми!Какво ще кажеш за тестовете за ову, БТ показва едно, тестовете друго? вече 5ти ден почти положителен тест, днес вече са еднакви. Какво означава това на кое да вярвам?
Денис можели едно погледче и на моята графика-има ли надежда?Спрямо БТ кога е била О!Анди_с миличка ще ти стискам много палчета да стане чудото този месец ,за мен в твоята графика има много надежда