Стефан го водя на очен при доктор Галя Димитрова, тя преглежда и в детския очен кабинет на Александровска (там за час се звъни сутрин рано), но и за там и за частния кабинет мисля, че около месец се чака.
Сия, аз като се усъмних, че Стефан има проблем с очите и първосигнално влязох в 20 поликлиника на последния етаж има очен кабинет, преглеждат и с направление, докторката се казва пак Димитрова и беше много мила и с двете деца, на Ели много и хареса да гледа на апарата, Стефан беше по кисел тогава, но тя се постара доста да го предразположи. Така, че ако ви е само за профилактичен преглед може и там. Самата докторка, като видя, че при Стефан са сериозни нещата, ми препоръча да го заведа в Александровска.
Ох, аз пак с молба да се помолите за майка ми
(знам, че това върши чудеса). Вчера, вече беше по добре, но след като и бяха спрели сънотворните и тя не се събуждаше, беше изпаднала в ступор по думите на доктора, т.е. реагираше само на много силна болка. Правиха и пункция, беше вдигнала температура и чак оня ден взе да отваря очи, а вчера слава Богу, беше познала брат ми и баща ми. Ама аз нали каквото чуя и чета из интернет и си се побърквам, ама ми е станало навик, още от време оно...