уринал и неоренал доста помагат,можеш да попиташ лекаря си за тях,но ги дават на бременни.
Аз чак безсъние нямам ,но сутрин не мога да стана след 9 и това си е.Аз съм на смени на работа и като съм първа ставам в 6 ,като съм втора 8.30-9 ч.,не мога до по-късно и това си.По обяд обаче яко ми се спи,но няма как да полегна.Събота и неделя минават най-тежко на работа,защото съм по 12 часа и тогава вече и кръст ме заболява и стягане на корема се случва да имам и пия но шпа и диаспорал прахчета тогава.Но като цяло сега ми е по-леко ,явно бебе се е покатерил по-нагоре,защото преди като поседя повечко на стол и много ме заболяваше ниско долу,а сега ги няма тези болки.
За корема - ами доста ми е голям,определено изглежда като в поне 5-ти месец.Аз и с Жоро бях така - в 25-та седмица ме питаха,кога ще раждам,а сега си имам и сланинки,та съвсем.
Обаче таз джунджурийка домашният доплер е голяма работа,такова спокойствие ми дава.Добре че беше Вени да ми го даде. :DВсеки ден по 1-2 пъти си слушам ,дано е безопасно и не прекалявам.