0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Подарък за лекарски екип
« -: Май 08, 2012, 13:45:29 pm »
Да ми дадете малко свежи идеи а?  :lol:

Мъжа ми го оперираха в една доста добра клиника и предстои изписване (надявам се  :wink:)Много ми се ще да занеса нещо на екипа сестри и доктори. Нещо мило и симпатично, нещо което да ги зарадва и да им благодарим за грижите, които наистина бяха много. Мисля, че от бонбони, шоколад, сокове и тем подобни вече им се повдига, та затова се напъвам да измисля нещо различно. Дайте идеи моля ви, че нещо хич ме няма с главата :)))

Основния доктор съм го измислила слава богу, та поне него не го мисля, ама екипа ...
В очакване ....
Re: Подарък за лекарски екип
« Отговор #1 -: Май 08, 2012, 13:57:09 pm »
По молба на мой приятел лекар, винаги спазвам неговите думи "За Бога, спрете с шоколадите, вече не мога да ги гледам! Алкохол не подарявайте, щото имаме пациенти! Хора, донесете ни нещо солено за ядене, да става да хапна на крак между операциите".
Аз на изписването поръчах две големи пици по 12 парчета и де що имаше мед. лице успя да обядва :D
[/url][/url]
*
« Отговор #2 -: Май 08, 2012, 13:58:17 pm »
Мерси Вени и мама казва същото  :lol: ... ще мисля в тази посока

ПС
Ох и ако може модератор да премести темата в кафето. Исках там да я пусна, ама казвам ви не съм добре с главата напоследък :))
« Последна редакция: Май 08, 2012, 13:59:49 pm от Fussii »
В очакване ....
*
« Отговор #3 -: Май 08, 2012, 13:58:55 pm »
направи една баница :)
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #4 -: Май 08, 2012, 14:09:37 pm »
Фуси, като оперираха моя мъж и аз така се чудих, защото видях как в отделението им носят само сладки неща и алкохол. След думите на една от сестрите - ще хванем диабет вече, отидох при главната сестра и казах - вижте, знам, че е прието да се носят разни неща, видях тортите, но аз искам да попитам от какво имате нужда, това искам да оставя. И жената каза - имаме нужда от средства. Направих дарение, получих си документа и сега съм доволна, че наистина съм дала нещо, което ще им влезе в работа, а няма да се забрави. За мен това е по-добрата опция пред ядене и пиене, имайки предвид отделенията и болниците в България :(
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #5 -: Май 08, 2012, 14:13:17 pm »
Вчера в ендокринологията някой (не знам дали доволен пациент) донесе няколко торби с KFC. В миг всички сестри, лекари и доцент зарязаха работата и отидоха да хапнат топло пиле. Та си чаках един болничен лист час и половина. :lol:
Та и това е вариант, ако избереш да е нещо за хапване.
Също, като идея ми хрумва саксия с цвете, което ще им остане за спомен.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #6 -: Май 08, 2012, 14:14:24 pm »
направи една баница :)

да.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #7 -: Май 08, 2012, 14:15:29 pm »
Гане, клиниката е частна, така че това отпада. Пък и искам да е лично, ако направя дарение то няма да отиде при персонала. А и незнам защо, ама пари на ръка на лекари и сестри ми е противно да давам ... все едно бакшиши им бутам по джобовете наистина ми се струва неуважително.

Дааа виждам, че към обяд върви работата  :lol: Верно ще извъртя една баница
В очакване ....
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #8 -: Май 08, 2012, 14:23:40 pm »
Е не, нямах предвид пари на ръка. Ама и обяд не е лошо :D
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #9 -: Май 08, 2012, 14:43:38 pm »
Ако искаш нещо наистина оригинално - суши хапки.

Огладнях. :lol:
[/url][/url]
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #10 -: Май 08, 2012, 15:23:21 pm »
Фусита, бързо възстановяване на големия мъж....

Щом прочетох въпроса ти се сетих за пита "Слънце"/ със сирене/

нещо такова....

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #11 -: Май 08, 2012, 15:24:21 pm »
И аз мисля, че идеалният подарък са една-две вити баници.  :)

П.П. Мише, това също е страхотно!
*
« Отговор #12 -: Май 08, 2012, 15:49:16 pm »
Малко се опасявам, че моята пита слънце рискувам да стане като содена питка  :lol: хич ме няма в месенето. На баницата ще заложа аз  :wink:
плюс една огрооооомна купа с ягоди Така го измислих

...или суши и ягоди ... ще мисля  :lol:

Мерси за идеите  :lol:
« Последна редакция: Май 08, 2012, 15:54:14 pm от Fussii »
В очакване ....
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #13 -: Май 08, 2012, 15:55:12 pm »
Малко се опасявам, че моята пита слънце рискувам да стане като содена питка  :lol: хич ме няма в месенето. На баницата ще заложа аз  :wink:
плюс една огрооооомна купа с ягоди Така го измислих

Идеалнооо...

...  :oops: и аз не мога да меся, у нас Изаура ме отмнея

п.п. Фусита добавям една идея, предполагам сама си се сетила,
но Мара подробната да каже, вземи от тези еднократните тавички!
От опит споделям, аз носих миналата година два пая в клиниката, идеално се пече в тях.
« Последна редакция: Май 08, 2012, 16:12:48 pm от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #14 -: Май 08, 2012, 16:06:04 pm »
"Хора, донесете ни нещо солено за ядене, да става да хапна на крак между операциите".
Аз на изписването поръчах две големи пици по 12 парчета и де що имаше мед. лице успя да обядва :D
Точно по същия начин постъпихме и ние.Пиците свършиха за отрицателно време и всички бяха много доволни.
« Отговор #15 -: Май 08, 2012, 20:20:55 pm »
купи им по някакво дребно сувенирче  :)

*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #16 -: Май 15, 2012, 11:21:49 am »
Малко се опасявам, че моята пита слънце рискувам да стане като содена питка  :lol: хич ме няма в месенето. На баницата ще заложа аз  :wink:

Леко е извън темата, но да ви кажа... По Коледа за първи път се осмелих да меся и се сама се изненадах, каква фантастична пита сътворих, а майка ми най-накрая ме призна за домакиня...  :lol: Мисля, че се получи заради рецептата, затова искам да я споделя с вас:
Празнична погача

И за да дам наистина смелост, ето доказателството чрез снимков материал:
Моята ПЪРВА питка  :D
(снимката е от фейсбук, от утре пак ще огранича достъпа до албумчето)
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

« Отговор #17 -: Май 28, 2012, 15:56:59 pm »
Празнична погача[/url]
Ехее, и аз си преписах рецептата. Благодаря. От пръв поглед предчувствам, че ще стане и за подарък, и за гости, и за фонда 'и аз съм човек'.  :balk_53:
*
« Отговор #18 -: Май 28, 2012, 16:00:37 pm »
Празнична погача[/url]
Ехее, и аз си преписах рецептата. Благодаря. От пръв поглед предчувствам, че ще стане и за подарък, и за гости, и за фонда 'и аз съм човек'.  :balk_53:
Погачата е страхотна - правила съм я, при това успешно .
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.