Привет и от мен в този слънчев ден
Аз прекарах чудесна петък вечер
Мъжката половинка е на конференция в Дубровник, малкият бе изпратен у баба на гости, и мама се уреди със свободна вечер - ходих на кино с една съученичка
Приятна изненада бе и да срещна случайно Мими и нейните страхотни сладури - като ги видях още отдалеч, си викам - ааа тези къдрокоси душички ги познаваааам!
Много пораснали и все по-хубави, пу пу!
А днес си поспах до 10ч. (скоро не се беше случвало), пих кафенце на двора и разполагам с още цял ден лично време до довечера - докато малчо се върне от бабиндом
Е, ще го прекарам в работа, че имам доста да превеждам, но когато работя с лаптопа на шезлонга, в такова слънчево време, направо все едно не работя
Пък и следобед все ще намеря време за един хубав, изтощителен крос за разтуха от работата...
Рядко се случва да имам така повечко лично време - а и честно казано, не ми и липсва - обичам да прекарвам всяка свободна минута с малкия (и с таткото, разбира се), но веднъж на 2-3 месеца определено ми действа много зареждащо да получа some quality "Me" time, както се казва на чист български
Хайде, стига ви толкоз от мен, изчезвам да поработя
Хубав и усмихнат ден на всички!
Bobbie, добре дошли на родна земя!