Хубава седмица и от нас.
Вени, дано след консултациите с лекарите да се окажат напразни притесненията ви.
Гери, стискам палци за майка ти.
Ние всеки ден сме на вилата но днес останах да си почина. Вече съжалявам де:) Побъркаха ме. немога да им смогна на желанията, капризите, драмите игрите:))))) Утре отииваме да ги моря отново в двора:)
Вчера ми се обадиха от лабораторията където правиха генетичния анализ на семейството ни заради Ники. Категорино се отхвърля диагнозата Ювенилна Фиброматоза и изобщо фиброматоза в какъвто и вид да е. Това ми обясни доцентката но сега като заспят ще се чуя и с генетичката, която се занимава със случая на Ники за да ми каже и тя какво следва оттук нататък.
И е за радване ама аз не мога да се зарадвам честно да си кажа. Всъщност радвам се, че не е това ама сега въпросът е, какво е? По-страшно ли е от това?
Забелязвам няколко нови бели петна под мишничките и а по-ръцете вече не мога да преценя дали растат.
Чакаме си дата за Мюнхен и се надявам там да разбулим всички тайни.
Вчера доцентката ми обърна внимание на нещо, което аз не съм забелязала досега. Във всички епикризи и заключения на Никол (от изследвания, операцията) досега пишело, че е родена недоносена с ниско тегло но не се споменавало, че е дете тризнак, което обяснява нещата. Снощи забравих да погледна документите но днес ще се загледам. А тя казва, че тази информация за някой лекар може да е от съществено значение.
Децата са добре слава богу:)