Тук сме! Времето в София ми е любимо, макар снощи да беше доста топличко. Бях на пазар за памперси и съответно съм в шах, защото са ралзични. Сега ще видим какво сме купили. Купих някакви био пюрета на Хип, но детето не ги яде и плюска от нашата храна. Чичото за малко да даде на Ивана бира, понеже била полезна
. А тя им събра очите, че ходи по сандали без чорапи и нямам съмнение, че съм обявена за безхаберна майка, ама зад гърба ми
.
А и забравих - от двете коли, с които дойдоха да ме вземат, нито една няма закопчалки за колани отзад т.е. не можахме да закачим столчетата и само бебето беше в столче, а Ивана не. Ще се абонирам за темата за безхаберните родители, защото детето ми очевидно няма да влезне в столче в следващите 3 седмици, просто няма подобна кола. А малката ше е в столче, ама то как е хванато, не е истина.
elle22,какво ти наспиване, снощи в 3:30 и двете бяха будни, едната си играе, другата плаче. Вкарах я в банята в 4:00 и се разсея и после след около половин час заспа и в 9:00 отново кукуряк. Пътуването беше малък кошмар, на връщане половината ръчен багаж няма да го мъкна. Освен това както включих инхалатора в контакта, хем с транформатор и той изгоря, та ни дадоха един на заем и успях да дам на детето лекарството. Обаче на нея климата тук и се отразява прекрасно - няма течащ нос, кашлицата почти я няма, само малко когато легне и въобще мисля, че както изглежда може няма да имаме нужкда от инхалации.
Хайде до скоро.