а, Фуси, не за нас, с нашите реакции към насекоми ей сега съм го кукнала на село, не, не, преди юни, когато е и топло там, няма да иде. За бебето на снаха ми иде реч, защото почти не го извеждаха 40 дни, а сега изведнъж насред цъфтящи полени и пчели и паяци.
Добре си забранила думите, ама още по-добре, че те слушат. Мразя да има мачове пред 22 часа, защото тогава няма сила на земята,която да спре "обичта" към съдята (то и рима има)
Това пък защо???
Питах тези неща, защото за всичко свързано с планина съм прекалено предпазлива. А може би не съм права и сега мога да вкарам муха в главата на снаха ми за прекалена предпазливост.
Израстнах на морето и знам от какво да се пазя, от какво да пазя и Ники там, как се реагира на някакви ситуации. А с планината нямам никаква идея. Миналата година, при вече голямо дете, ако ти покажа снимка на огромна издутина (диаметър 4 см.) ухапано от нещо (паяк) и болезнено ще ме разбереш
Аз съм изключително предпазлива към всичко свързано с планина, палатка и къмпинг насред нищото, и без бърз достъп до болничен екип.
Роуз, аз ползвам слънцезащитно, защото вече сме с две бенки и при най-малкото слънце слагам. За съжаление хубавата ми шведска козметика, от която бях най-довлна, вече не я внасят
Обаче мисля, че снаха ми беше изразила несъгласие с ползването на козметика,но пък смело капе Вигантол
Каква е връзката - без идея.
апропо, ти сега ще имаш нужда от висок фактор, нали знаеш?