Чак сега пиша, защото вчера не я събудиха, само ни казаха, че реагира на болка, което аз реших, че е добър знак. Преди малко ми звънна брат ми казали му, че вече отваря очи, но нямало за момента да я изключват от апарата за дишане, защото е пушачка и дробовете и са пълни с храчки и ще им трябва време да се изчистят. Иначе била добре, каквото и да означава това. За мен е глътка въздух, иначе се мятам от сравнително спокойствие до пълна паника, ама това да ми е проблема, тя да се оправи другото е лесно... Ще ви държа в течение.
Сия, за фината моторика, освен да и вземеш, някоя мозайка с по дребни части да ги боде. Другото ми предложение е стан, можете и да и направите, предполагам, че сте правили в училище едно време, на една рамка гвоздейчета и се опъват конци и тя да тъче, провирайки с пръстчета конеца. На Ели и дадох моя, но бързо и мина мерака. Сега има едни комплекти за низане на герданчета и гривнички, на моите не съм вземала но предполагам също, ще е добра тренировка.
За ролери, не мога да се изкажа, Елена ми е по-страхлива и леко мързелива. С колелото почна да се справя миналата година, с помощни колела. Иначе Стефан в къщи се катери на "кракомобила", като на скейтборд, не знам кога ще си счупи главата, ама съм го предупредила какво ще му се случи
Кроки, освен да играе в пясъка и да прави пясъчни фигурки, да рисува с тебешири, друго не се сещам...