Момичета Благодаря за цялата положителна енергия и за молитвите! Вчера след пет часова операция са зашили аневризмата и са почистили от кръвоизлива, мозъка и е добре по думите на хирурга, надявам се че това означава, че не е увреден. Днес следобед ще почнат да я събуждат постепенно и са казали да чакаме повече информация чак утре сутрин. Следващите няколко дни ще са критични, но се надявам, че най-страшното е минало. Майка ми е сървайвър, трябва да се справи! Сега остава да чакаме и да се молим всичко да се оправи.
Гане, много ти благодаря за информацията, и ние така преценихме в крайна сметка, че не е добре да се мести още повече, че казаха че ще я оперират, аз се бях притеснила, че не искат, а от четене в интернет ми стана ясно, че колкото по скоро толкова по добре.
Сия, благодаря ти и на теб, за момента няма да я местим. Иначе съжалявам да чуя, че ти трябва невролог. Във ВМА наистина са едни от най-добрите невролози. Там сега работи професор Романски - той прави двете операция на Никола. При първата, все още работеше в Иван Рилски, но от миналата година е във ВМА. Желая ти успех и дано не е нещо сериозно!