0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета ровейки си днес открих това   http://www.fertilaid.bg/index.php?p=5&ptype=85
копирвам от сайта
Създаден от лекари, експерти по фертилитет, Fertile-Focus е достъпен висококачествен тест за фертилност, базиран на изследване на слюнка (персонален овулационен микроскоп). Предвижда момента на овулация с точност 98% - в рамките на 72 часа преди настъпването й.

Fertile-Focus позволява да бъдат установени дните с най-висока вероятност от забременяване посредством наблюдение на промените настъпващи в слюнката през време на месечния цикъл. Непосредствено преди овулация, е налице пик в естрогеновата секреция, съпроводен с ясно забележима папратовидна структура на слюнката, дължаща се на хормоналните промени в женския организъм. Fertile-Focus предлага най-високо качество, мощна оптична леща с увеличение 50х за лесно идентифициране на кристалната (папратовидна) структура.

Считан от потребителите за най-добър продукт в своята категория заради качество, цена и удобство, Fertile-Focus е най-добрият продукт на пазара на овулационните микроскопи. Предлага надеждност и точност без допълнителни разходи за уринни овулаторни тестове.

та въпроса ми е някой ползвал ли го е
споделете мнение
*
Аз го ползвах - отчита относително точно /сверявала съм резултати със стандартни тестове за овулация с лентички/. Ползвах го само 2-3 месеца обаче, понеже после забременях, но пък когато се случи - не засичах овулацията.  :lol: Споменавам, защото наблюденията ми върху тази джаджа не са базирани на дълъг период на употреба, което си има значение все пак.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=47693.0

цигу  изчетох темата- благодаря ти, но искам и други мнения да видя, ако има момичета които са го ползвали
*
А защо не пита пак там, ами пусна нова тема?

Теми с по 2-3 коментара много, и се отбутват все по-назад, и никому за нищо не служат в бъдеще. Добрите теми са дългите, в които пишат много хора и редовно се избутват на повърхността чрез търсачката и нови питания.