0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Това е продължение на мислите от следните постове и теми:

rosefromstars , ето ти линк към темата, в която преди около година заради подобен случай /за съжаление завършил доста по-зле/ и потребителите и модераторите на "Зачатие" са изразили отношението си по въпроса пределно ясно.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45826.0

Жаси дори и в телевизионно предаване участва по този повод, с надеждата тази идиотщина, ако не да спре, поне да бъде силно ограничена... Е, за съжаление малоумщината обикновено надделява над здравия разум, не само по такива въпроси.

А относно сраствания на тръби при естествено раждане - не виждам как и защо да се получат, айде при секцио - има логика. При естествено раждане с усложнения може да пострада шийката най-вече... Не съветвам никоя бременна жена обаче, да седне да мисли в посока потенциални проблеми при раждане, оставете това на лекарите. Вашата работа е да си намерите надеждни лекари само, това ви е "гаранцията", че вие и бебето/бебетата ще сте ОК накрая. 
 
Re: За свободата да вършим безнаказано глупости
« Отговор #1 -: Април 19, 2012, 12:52:04 pm »
Jbrul, много готина темичка. Там се посочва и правото на избор.... Наскоро гледах един филм по телевизията за шефа на порноиндустрията в Америка. Как се е борил порносписанията и тази индустрия да не е забранена, незаконна и нелегална в Америка, така че всеки който е навършил 18 години да има право на достъп до нея. Води безкрайни дела, и в края на живота си, (прикован на легло в прекрасния си огромен палат и след като приятелката му, болна от СПИН, се самоуби), спечели делото от Върховния съд, който се позова на една от първите поправки в конституцията на Америка за свобода на словото и му разреши легално да търгува с тази индустрия в Америка...  Мда, правото на избор след 18 години... А, неродените бебета и децата до 18 години са без право на избор... Това означава ли, че имаме право да убиваме децата си, докато навършат 18 години??? Къде всъщност е границата, която разделя правото на избор от небрежността, убийството, прелюбодейството, разврата, тероризма????
Re: За свободата да вършим безнаказано глупости
« Отговор #2 -: Април 19, 2012, 17:10:04 pm »
ЗАконово май няма как да поставим ясна граница относно свободата на ражданията, защото а сме посмели нещо да кажем, а са скочили 50 организации позовавайки се на Хартата на човешките права, твърдящи, че нероденото бебе не е човек и ако умре е воля свисша. ЗА съжаление интернет даде голяма свобода на различни луди.
Който иска и има желание говори, изразява мнение, но дали ще бъде чут...
[/url][/url]