0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
Re: В коя седмица научихте пола на бебчо?
« Отговор #20 -: Април 30, 2012, 08:25:30 am »
12г.с.+2дни на БХС се видя, че ще е момче /лекарката коментира, че ако не е 100% сигурна нямало да ми каже.../. На следащите прегледи потвърдиха. След седмица съм на ФМ и ще видим :)
*
« Отговор #21 -: Април 30, 2012, 10:08:37 am »
Първият път беше изненада,защото до последно ми повтаряха че е момиче и то трима различни доктора,та след като се роди тогава видях че е мъж :D,а втория път в 17г.с.

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #22 -: Април 30, 2012, 10:33:17 am »
При мен в 13г.с ми казаха,че е момче и такова се роди.:))))))
07.10.2009
« Отговор #23 -: Април 30, 2012, 13:09:08 pm »
на мен в 12 гс ми казаха момиче и на следващите прегледи се потвърди :D
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #24 -: Април 30, 2012, 14:18:36 pm »
12 г.с. д-р Сигридов на 90% ми даде отговор за пола и беше прав на 100% :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #25 -: Април 30, 2012, 15:06:46 pm »
Еха, колко оптимистично звучите :) Ние ще сме на ФМ в петък, когато сме на 12 г.с. и 2 дни, значи шансовете да видим дудите са големи :lol:
*
« Отговор #26 -: Април 30, 2012, 15:11:49 pm »
Моя док категорично заяви още в началните седмици,че пола го казва в 16 г.с. когато е 100% сигурен  :wink:
« Отговор #27 -: Април 30, 2012, 15:32:23 pm »
Това в коя седмица ще ти кажат пола и дали ще познаят зависи от апарата и задапаратното устройство.  :lol: Със сегашната техника обикновено се вижда рано-рано.
На прегледа в 14 г.с. д-р Сигридов ми каза, че 90% са две момичета. Така и излезе.  :lol: Той много познава. Досега не съм чула да е сбъркал.  :lol: Каза че не гледа самите полови органи, а ъгъла на тазовите кости.
  09.11.2007
« Отговор #28 -: Май 01, 2012, 14:30:43 pm »
На шега на майтап - в 4 г.с. Бяхме на първия преглед при д-р Стаменов след кръвните резултати. На излизане от кабинета той каза, че ще са момче и момиче. Аз останах шашната и в първия момент си помислих, че няма начин да е наясно заради ембрионите. Когато го попитах, защо мисли така малко шашната и със съвсем сериозен тон той се разсмя и каза, че така е по- интересно. И всички се смяхме много и в кабинета и после вкъщи, когато разказвахме лафа на доктора като виц.
На сериозно доктор Михова още 13-та седмица заговори с 90% вероятност за "проекто" младеж и "проекто девойка. Интересното беше, че за детето с по-дълъг атрибут отсече, че по- вероятно ще е девойката, защото и тя гледаше ъгъла спрямо костта. На следващия преглед в15-та седмица наистина "проекто" момиченцето си се прояви като момиченце, докато "проекто" момченцето си остана момченце
Също така някак си усещах, че ще са момче и момиче. Още първите дни след трансфера започна необичайно да ми се ядат различни храни. Аз още идея си нямах, че съм вече бременна (а и честно казано след толкова години  чакане не се оставях на предположения), но веднага след като сготвех желаното ядене, вече не можех да го погледна. Мъжът ми непрекъснато се шегуваше, че през целия ни съвместен живот никога не е ял толкова много. Та нямаше угодия за яденето - тъкмо едното дете си "поръчваше" хапване и другото му "сменяше поръчката".
« Отговор #29 -: Май 01, 2012, 14:58:25 pm »
В 13 г.с.  доктор Александров ми каза , че ще си имаме момче и се оказа абсолютно прав , въпреки че на мен ми се струваше рано !!!
« Отговор #30 -: Май 01, 2012, 20:20:46 pm »
12 седмица,проф.Маркова каза 90% мъж,заминахме на дълга почивка и през цялото време му говорех в мъжки род,измислихме име,заглеждах момченцата и си представях моето...
20 седмица отиваме пак,професорката вика пола не го знаете нали?Честито момиченце е 8O,моя се вбеси ,целия почервеня и си излезе:))Аз пък си исках мома и съм супер щастлива,ама пак не съм много сигурна на 8 май съм пак на ФМ,да видим да не цъфне пак някоя пишка:)))
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #31 -: Май 01, 2012, 23:02:29 pm »
12-та др.Сигридов :lol:
*
« Отговор #32 -: Май 01, 2012, 23:40:02 pm »
Теди, прати го насам момиченцето. Много ще му се зарадваме.  :D А какви хубави дрешки има за девойки!
Мъжът ми няма претенции, но бабите все чакат мома. Засега без успех.

« Отговор #33 -: Май 02, 2012, 00:58:25 am »
В 12 гс ми казаха, че 70% ще е момче, а в 22 гс шансовете станаха 99% и момче се роди  :)
*
« Отговор #34 -: Май 02, 2012, 08:26:02 am »
Хаха, Теди, твоят мъж ... :)))) Докато нашите бяха две, така бях промила мозъка на моя, че той им говореше в женски род. Сега  като са три си таи надежда, че двойката ще са мъжки. Казах му, че ако видя пишка на монитора до края на бременността ще слушам Азис и той размисли - каза - В такъв случай май е по-добре да са само дуди :))))
« Отговор #35 -: Май 02, 2012, 10:57:07 am »
Хахахх ,Мимка недей слуша Азис,че както са три,ако започнат да маат кючек върху пикочния ти мехур ще ти се стъжни,казва ти до жената на която индианското и име е "пикаещата през 15 минути":)))))
Деска,дано каквото си си поръчала това да излезе!Аз едва чакам 9-ти да ми потвърдят розовките гащи,а таткото си таи надежда за сини да видим какво ще стане:)Историята помни големи изненади при раждането и после малки момченца в розови космонавти и колички на цветя:)))
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #36 -: Май 02, 2012, 11:03:31 am »
Дааа, обикновено раждането е един магически миг, в който пишоци растат или изчезват като с магическа пръчка :) И аз познавам момченца, изписани в розови комплекти и момиченца в сини :))))
Азис ще слушам, за да се закърмят с тази музика, а тати слуша Кенибъл Корпс, Сатирикон и Хелоуин :)Така вече не ще сини гащи :))) Но не връщам нищо на Александров, ако ще три сини да са, моите са си :)Ще ги отуча бързо от Азис, хахах :))) Нищичко няма да му дам обратно - да не ми ги е правил
:lol:

обещавам да не спамя повече :oops:
*
« Отговор #37 -: Май 02, 2012, 12:16:51 pm »
Деска, и това ли е мъжко бре? :lol: :lol:

извинете за спама, но не се стърпях :wink:
*
« Отговор #38 -: Май 02, 2012, 15:14:46 pm »
Първо предположение в 14 г.с момче, но док не беше категоричен. Било на чомпек бебето :D
В 20 г.с д-р Марков категорично отсече - момиче :D

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #39 -: Май 02, 2012, 21:49:42 pm »
и ние се точихме за мома,ама пак мъж ще е .Нашият тати се поразочарова малко,ама с третото ще се постараем повече. :lol:
И на нас пак мъж ни каза една докторка в 11с. и 3д.Аз на моята най си имам вяра,а тя не ми е казала още ,ама едвали ще е мома.А и аз като Блу -очите ми все по момичешките дрехи.
 Ама сега пък много мъже ще ме глезят- цели 3-ма. :D
<br />