0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Малко ми е чудно, кога със сигурност, може човек да узнае пола на бебчо? И също така - кога, как и къде се е случило това при вас?... Който желае може да сподели това в тази темичка! И да са ни честити, здрави и прекрасни всички бебчовци независимо от пола!
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
Re: В коя седмица научихте пола на бебчо?
« Отговор #1 -: Април 19, 2012, 09:04:04 am »
Аз за първи път чух вероятния пол на моето дете някъде между 11 и 12 седмица от лекаря при който правих процедурата. А някъде към края на 4 месец лекаря, при който ходя на ЖК в моя град, потвърди че ще имаме син.
В понеделник съм на ФМ и ще видим какво ще каже док  :)
Но разбира се, всичко е "гаранция-Франция", ще видим какво ще се роди
« Последна редакция: Април 19, 2012, 09:08:49 am от ivetod »
*
« Отговор #2 -: Април 19, 2012, 09:06:14 am »
Със сигурност като се роди  :lol: Дотогава вероятността за грешка съществува.
« Отговор #3 -: Април 19, 2012, 11:24:41 am »
Благодаря ви, за отговорите! И аз в края на 4тия трябва пак да съм на преглед (тоест другия месец). Дано тогава се внесе по-голяма яснота по въпроса. Много съм любопитна. За сега, в 13-тата седмица, д-р Сигридов ми каза, че има 70% вероятност да е със сини гащички. Но, да видим доки по ЖК другия месец, какво ще каже... Нямам търпение...
Иве, честити ти сини гащички и на теб!!!  :sleepingbabyboy: Дано и при ФМ се потвърди!  
Миме, добре де, с голям процент на вероятност, ти кога разбра?
« Последна редакция: Април 19, 2012, 11:26:27 am от rosefromstars »
*
« Отговор #4 -: Април 19, 2012, 11:39:07 am »
неслучайно го написах така  :lol:
До почти края на 7мия месец носих момиче и момче - това според трима лекари, единия от които голямо светило при ФМ. Дори снимка си имах с полови органи на момиченце. Да ама не - единия голям мошенник излезе, чак в края на седмия си показа атрибутите.
Докато не родих и не ги видях, въобще не бях сигурна в пола  :lol:
Понякога пъпната връв застава така, че се вижда за момченце, а пък примерно топчиците на момченцата видени под определен ъгъл (позиция) изглеждат като чертички (като при нас).
Първи пол ми казаха в 4тия месец (мисля около 13та, но вече не помня).
*
« Отговор #5 -: Април 19, 2012, 11:45:10 am »
Разбрах, че ще имам момче като бях влязла в 13 ГС почти. Никога не се чу друго предположение за пол при нас - категорично си беше момче, който и да го гледа, когато и да го гледа...и мераците ми за рокли и панделки не просъществуваха дълго  :lol:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
« Отговор #6 -: Април 19, 2012, 11:49:01 am »
Разбрах, че ще имам момче като бях влязла в 13 ГС почти. Никога не се чу друго предположение за пол при нас - категорично си беше момче, който и да го гледа, когато и да го гледа...и мераците ми за рокли и панделки не просъществуваха дълго  :lol:
Ех, аз поне се порадвах на едно розово одеалце  :lol:
« Отговор #7 -: Април 19, 2012, 11:54:53 am »
Е, все пак розово - синьо! Не е като при мен - още неясно и си пея само "Оранжево небето, оранжева земята..." И кошарката дървена на оранжеви цветчета, и завивките оранжево и екрю, и сега се замислям за оранжева количка.... Ще ми се поне тя да е синя или розова...  :?
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #8 -: Април 19, 2012, 22:39:10 pm »

едно към едно беше и при нас.
 Сега все още имам надежда за маома,пък да видим. :lol:
<br />
*
« Отговор #9 -: Април 20, 2012, 21:57:58 pm »
В 12г.с на ФМ ни казаха, че сме 80% с розови гащи  :)

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #10 -: Април 20, 2012, 22:07:37 pm »
И на мен в 12 г.с ми казаха момче и категорично на следващите прегледи се потвърждаваше
*
« Отговор #11 -: Април 20, 2012, 22:27:52 pm »
В 13 г.с. след хрозомен анализ, а на ехографа се видя в 17 г.с.

« Отговор #12 -: Април 21, 2012, 08:28:11 am »
въпросът за седмицата и пола на бебето и аз го задавам. В 17-та съм и още не е сигурен пола. На последния преглед се завъртя с гръб  :lol: Надявам се сега на ФМ да е примерно дете и да си покаже атрибутите  :lol: :lol: :lol:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #13 -: Април 21, 2012, 08:31:39 am »
Зори, успех за розова поправка този път
първият път в 17 седмица, вторият в 12- категорично момичета и двата пъти без никакви вариации по темата
такива се и родиха, а какви ще са в бъдеще- сами ще решат
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #14 -: Април 21, 2012, 09:03:53 am »
в 17 г.с. се показахме срамежливо
такива се и родиха, а какви ще са в бъдеще- сами ще решат
Това ми прозвуча като вица " - докторе, момче или момиче?
                             - а, като порасне само ще си реши!"
*
« Отговор #15 -: Април 21, 2012, 10:20:01 am »
В 4 месец, т.е. към 17 г.с. казаха 90% мъж. По нататък е нямало вариации. Към края на 8-я месец такава ясна снимка на атрибутите си имах, че ако се беше родило момиче, щях да кажа, че са сменили детето  :lol: :lol:

*
« Отговор #16 -: Април 21, 2012, 11:02:26 am »
В 11 седмица категорично едното момче към 14 другото момиче въпреки,че още отначало казаха за второто,че е предполагаемо такова.
« Отговор #17 -: Април 21, 2012, 11:08:22 am »
Готино...  :lol:
« Отговор #18 -: Април 21, 2012, 11:46:34 am »
в 12 гс - момче и вече имаме и снимка на атрибута  :D
*
« Отговор #19 -: Април 21, 2012, 13:30:41 pm »
В края на 11-та седмица доктора изказа предположения за момче. Категорично ни показа в края на 5-ти месец мъжкото му достойнство.