На шега на майтап - в 4 г.с. Бяхме на първия преглед при д-р Стаменов след кръвните резултати. На излизане от кабинета той каза, че ще са момче и момиче. Аз останах шашната и в първия момент си помислих, че няма начин да е наясно заради ембрионите. Когато го попитах, защо мисли така малко шашната и със съвсем сериозен тон той се разсмя и каза, че така е по- интересно. И всички се смяхме много и в кабинета и после вкъщи, когато разказвахме лафа на доктора като виц.
На сериозно доктор Михова още 13-та седмица заговори с 90% вероятност за "проекто" младеж и "проекто девойка. Интересното беше, че за детето с по-дълъг атрибут отсече, че по- вероятно ще е девойката, защото и тя гледаше ъгъла спрямо костта. На следващия преглед в15-та седмица наистина "проекто" момиченцето си се прояви като момиченце, докато "проекто" момченцето си остана момченце
Също така някак си усещах, че ще са момче и момиче. Още първите дни след трансфера започна необичайно да ми се ядат различни храни. Аз още идея си нямах, че съм вече бременна (а и честно казано след толкова години чакане не се оставях на предположения), но веднага след като сготвех желаното ядене, вече не можех да го погледна. Мъжът ми непрекъснато се шегуваше, че през целия ни съвместен живот никога не е ял толкова много. Та нямаше угодия за яденето - тъкмо едното дете си "поръчваше" хапване и другото му "сменяше поръчката".