Аditoo, благодаря за предложението за помощ, имам нещо предвид, може би ще се възползвам!
Благодарение на stoeka71 направихме справка за застраховките ни. Какво се оказа, виждат се застраховките през всички години, само не и през тази година - 2008. Това само по себе си означава, че е направена в това дружество, които са единствените непочтени, които не си обявяват застраховките в сайта. Това ме навежда на някои допълнителни въпроси. Как, ако не сме имали застраховка, сме взели пари от тях? Каква толкова голяма фирма са, че изплащат обещетение и при една спукана гума и много ми е чудно колко лева дават, че да си заслужава да се занимава човек с това?
Мecinka, благодаря за пожеланията!
Мъжът ми е доста по-добре вече, пие си лекарствата още, ама това да е! Благодаря ви за пожеланията!
И така, ново двайсет! Благодарение на petqst и на приятелката и, разбрах, че всъщност изобщо не е трябвало да ни изпращат такава призовка - НЕ БИЛА ЗА НАС! Представяте ли си!
Аз съм изумена как с лека ръка някой се набърква в живота на хората. Как причиняват с грешките си тревоги и какво ли още не? От деня, в който получихме призовката, не сме спали нормално, съпругът ми се разболя, плащах по лекари, за изследвания, за болнични, лекарства, а така също и за куриер до Варна за писмото с молбата и болничния. Вкараха ме в един филм от притеснения и непредвидени разходи, заради нечия грешка. Като знам как нас ни действат на работа и как ни държат отговорни за какво ли не, искам да бъдат наказани хората, които ми причиниха това. Това, че няма да ме викат повече за свидетел по делото, е супер, но не ми отговаря на въпросите, защо и кой ни вкара в този филм? Никой няма да ми върне нервите, здравето и средствата, нито на мен, нито на съпруга ми, но не искам да продължава това безхаберие и други хора да попаднат в тази ситуация.