Душе, на 15.05.2008г. бяхте във Варна. Да не би тогава да се е случило нещо?
Хехе, Мими, страшна си! Аз тъкмо съм изкарала тука трудови книжки и какво ли не още, за да видя кой точно ден от май бяхме на прегледа.
Да, бяхме един ден през 2008 година във Варна. Мъжът ми беше на преглед и аз го придружавах. На отиване шофира той, а на връщане - аз. Инциденти по пътя не сме имали, не сме и били свидетели на такива, слава богу.
А, сега, момичета, чувствам се задължена да ви разкажа продължението! Днес трябваше да сме на делото, в 16 часа, вероятно още не е свършило, идея си нямам.
Благодарение на petqst ( Петя, благодаря ти, миличка, за съдействието, за разговора с приятелката ти и с мен!), разбрахме за какво всъщност става въпрос. Делото наистина е между Лев инс и общината. Лев инс съди общината за да си вземе парите, които са платили за инциденти, предизвикани от дупките в пътя. До тук нищо лошо. Да, ама не! Никога не сме вземали пари от застраховател, който и да е той, по какъвто и да е повод! Даже не знаех, че като нямам каско, имам право на някакви обещетения изобщо. И тук възникват няколко сериозни подозрения у мен:
Някой е взел пари явно от Лев инс!
И след като със сигурност, това не сме ние, тук става въпрос за злоупотреба с лични данни!
И как така, аджеба, ние сме били само веднъж през тази година и точно ние сме спукали гума, успели сме да си вземем обезщетение и т.н. Звуча сигурно объркано, но така и се чувствам. Освен това съм меко казано БЯСНА и в никакъв случай няма да спра и да оставя нещата до тук. Те просто не знаят, че са попаднали на не когото трябва. Какво смятам да правя, след като ми свършат ангажиментите тази седмица, че са много спешни:
1. Пиша писмо до Лев Инс Варна с искане за обяснение и извинение.
2. Пиша писмо до Лев Инс София - централен офис за изясняване на случая.
Ако бъдем призовани отново за свидетели, започваме дело.
3. Наемам адвокат и съдя Лев инс за клевета, ползване на лични данни и присвояване на средства.
Сега ми се иска да попитам, дали има някакъв начин да разбера дали изобщо през 2008 година сме били застраховани в това дружество-менте, защото аз лично се съмнявам, а не пазя толкова стари застраховки....
Мога ли да поискам и от кого някакви документи, доказващи това, че съм взела пари или явно нямат такива документи и за това имат нужда от свидетели?
Та, така, малко ми са ангажиментите и неприятностите, но трябва да се набутвам още повече, заради това, че някой си ни е нарочил или ни е вкарал в играта умишлено. Случвало ли ви се е такова нещо? Чакам предложения, ще правя план за действие!