0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

фейсбук - изтриване на профил
« -: Април 17, 2012, 16:34:44 pm »
 :oops: извинете ме за невежеството, нямам фейсбук, не желая да имам,  съпругът ми е същият... обаче някой му е направил профил  8O, аз подозирам  :x една персона, но очи в очи като се видяхме персоната отрече категорично! от близо 2 месеца идват само някакви напомняния за покани за приятелство и т.н. персоната, в която се съмнявам е единственият приятел в списъка и праща чат пат някакви линкове. до тук ще кажете нищо лошо, но един куп приятели се мръщят защо мъжът ми не им приемал приятелството и как така не знаел, че има фейсбук?!?  :? :x сестра ми ме попита - да не си е направил тайно от мен и аз да не знам  :lol:, но той сяда един път в месеца на компа и не си проверява пощата дори, да не говорим от кога в скайпа не е влизал.  :wink: и без да искам да го обиждам, но е леко неграмотен за тази работа. нарочената от мен персона няма кой знае какви познания по хакерски науки (или пък аз не знам  :oops:), но около него/нея има доста вещи в занаята, това го казвам във връзка с изказването на сестра ми, че е абсолютно невъзможно без потвърждението от пощата му да се направи такъв профил, в тази връзка ще вметна, че паролата за фейса му е като тази на пощата.
сега питането е - как да го изтрия този профил? одеве влезнах, малко се лутах, на хелп не срещнах подобна опция, след инструкции по телефона  :lol: видях поканите.
 :lol: ако има други желаещи за приятелство с мечока да пишат хаха да става майтап, но без майтап трябва да го изтрием този профил
« Последна редакция: Април 17, 2012, 17:10:50 pm от mecinka »

Re: фейсбук - изтриване на профил
« Отговор #1 -: Април 17, 2012, 17:19:46 pm »
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #2 -: Април 17, 2012, 17:43:51 pm »
 :youwoman: sugari75 thank you very much  :lol:  :flower: :balk_21:

« Отговор #3 -: Април 17, 2012, 17:58:09 pm »
Преди близо 3 год.ми хакнаха паролата във Фейсбук.Водихме едва ли не кореспонденция с хората отговарящи за изтриването на профила ми и успях.Е,ако си помнех и тайния въпрос и отговор щяха да ми променят паролата и да възстановят профила ми.Но откъде да знам ,че така ще стане,че да помня и тези неща.От тогава не съм си правила нов профил,а и не ми липсва Фейсбук  :D  Ето още една статия по въпроса-дано да ти е от полза  http://www.kaldata.com/comments.php?catid=3&id=54601   
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #4 -: Април 17, 2012, 18:02:25 pm »
 :) благодаря ти още веднъж, трима запалени маниаци по фейсбук изразяват скептицизъм относно изтриването, то няма кой знае каква информация. дали да не сменя паролите, или вече няма смисъл  :?, на мейла му се получи писмо, че акаунтът е заявен за изтриване. само няма да мога да видя физиономията на персоната  :lol: създала това недоразумение  :x

« Отговор #5 -: Април 17, 2012, 18:11:50 pm »
Дано да стане..пиши ,когато всичко мине.И между другото сменете паролата на пощата,ако смятате ,че от там може да са тръгнали нещата
« Отговор #6 -: Април 17, 2012, 21:34:15 pm »
посъветваха ни да сменим паролата на пощата - да е по-дълга, освен цифри (беше такава) да има букви - и главни и малки - така щяла да е по-сложна за разбиване  :)
да видим,  :x предполагам персоната е имала добри намерения с цел да се включим малко по принуда, но просто не е предположила какъв проблем ни създаде с някои приятели, и част от родата   :?

*
« Отговор #7 -: Април 17, 2012, 22:01:36 pm »
Mecinka, паролите задължително ги смени. И периодично си ги сменяй. И освен цифри, малки и големи букви е хубаво да има и специален символ - .:-!?@% или нещо друго. Ако смяташ, че няма да я запомниш, може да смениш някои букви в някоя дума - примери:
B@seba!! - Бейзбол
Sl@v1@1913 - Славия1913
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #8 -: Април 17, 2012, 23:15:05 pm »
 :) всичко е сменено, имате ли представа :lol: персоната ще разбере ли сега, или след изтриването на мечешкия профил чак?