Вече няколко човека ме питат до кога ще къпя детето всеки ден
Ми докато стане достатъчно голяма да го прави сама
Точно така!
И аз съм съгласна.
Че аз като ви изчетох, ми се струва, че моите деца са най-мръсните.
това беше майтап.
Значи, къпят се всяка вечер. С много редки изключения, ако е станало много късно и им се спи и са криви, само тогава може да кажа: "хайде, лягаме, тази вечер ще пропуснем банята". (уточнявам, че са на 2 и на 4г)
Но, къпят се основно с вода. Сапунисваме ръцете, дупетата и ходилата (като наблягам най-вече на ръцете). Сапунисване на цялото тяло се прави на 3-4 дни веднъж. Косите ги мия веднъж в седмицата. Когато мия на малкия косата, сигурно целият блок ни чува.
И двамата имат суха кожа и ако съм сапунисвала цялото тяло, после ги понамазвам след къпането. Наистина им е доста суха кожата, може би приличат на мен, моята е ужасно суха и кожата, и косата. Та и децата са така.
Така че, при нас къпането си е задължителен ритуал, а може би задължителен купон в банята, но без вманиачаване на тема душ гел, шампоан, сапун и т.н.
Къпят се заедно. Единият - в коритото, другият - в кабината. Интересното е, че се сменят.
Подават си душа, поливат си гърбовете, подхвърлят си една топка от коритото в кабината и обратно; с една дума купон!
Мише, успех и с пломбирането. и вземи се успокой малко. ще оживее Митака.
Жбрул,
и Косьо е абсолютно неуправляем. Не обича да го водя за ръка и се пуска, защото иска сам да върви. Т.е. иска да е самостоятелен и голям, а не зависимо от мама бебе. Все търчи насам-натам. Докато го усетя и е хукнал от площадката в някаква негова си посока. Веднъж както си играхме на площада, хукна да бяга и стигна до Търговски я център, където се помещава и Била. Но не просто стигна, а си влезе вътре към Била.
А аз като луда, търча през площада, да го гоня!
Изиграхме филма "Бебето беглец" на живо в центъра.
Веднъж в един МОЛ го изгубихме и откачих. Беше тъкмо след едно детско Коледно парти. След няма и две минути го открих. Нашият се върнал обратно в детския център и си скача доволно на батута. Нищо, че е вече с яке и с ботуши!
Та така, понеже не дава да го хващам за ръката.
Стискам го само, когато пресичаме!
П.П. Ехааа, аз па се олях от писане! наваксах си!