Христос Воскресе! Да бъдем здрави пожелавам на всички тук!
Миналата седмица не можах да се включа, че покрай рожден ден, великденска подготовка, път и т.н...не ми остана много време. Вече си имам порастнало момиче
Бях много притеснена как ще мине рожденния ден, но се получи доста хубав празник, макар да настана малка лудница у нас. Детето беше много щастливо. И на яслата също добре са се представили, организирали са малък празник, песни танци, направо ми се напълни сърцето като гледах снимките. И рожденничката много доволна
А аз за пръв път изпробвах сладкарските си умения и правих торта за партито
Получи се далеч от това, което бях намислила, но мисля че като за пръв път се получи добре.
Великденско продължихме празниците с бабите, дядовците и братовчедите. Освен че в събота сутринта "цъфнахме" с конюнктивит други здравословни проблеми /слава богу/ не сме имали, а този лесно реших с тобрадекс.
Незнам за вашите деца, но моето като че е кореняче софиянче се страхува от всички видове домашни животни и им се радва от безопасно разстояние.
Единственото, което си позволява е да храни кокошките като им хвърля житце през телта, но също на безопасно разстояние.
И още нещо, не смея да се пофаля...но дадохме шишето на едно бебе, понеже Дари вече е голяма кака и пие мляко от чаша
Сякаш постепенно взе да намалява и количеството изпито мляко нощем, но да не казвам голяма приказка.... Та следваща стъпка ще е нощния памперс - да видим кога