И аз мислех, че няма температура от зъб и пишех, че било мит, но от както Ивана започна с никненето на зъби се убедих, че има и вече не казвам, че не е така. С по-трудните зъби имаше лека температура, но не с всеки зъб( пък може и да не съм разбрала). Ама лека температура- 37.5 примерно, И предполагам, че е точно, заради това, че е като възпалителен процес. Възпалителният процес да не влизаме в подробности как, но може да доведе до температура, макар че логично би трябвало да е локално затопляне, само където расте зъба, но ... фактите са, че и при моята е така. Според мен, ако детето имаше вирус от отслабената имунна система температурата щеше да е по-висока както си е с вирусите. Няма никаква логика да е хванало вирус и да има 37.5. Та не знам какво е, но от както имам деца нямам съмнение, че това с температурата не е вярно, поне за Ивана за кътниците. При предни зъби не сме имали нищо. А дето се вика, дори и от друго да е, като е доведено от зъба и изчезва с изникването му, значи пак е от зъби. Така го виждам аз.