Здравейте момичета,
Писах преди няколко месеца, че опитваме за второ бебенце от почти година, на 35год. сме.
Та тръгнах аз след малко по малко от 1 година по доктори. Първо в клиниката на Щерев, после и при д-р Владимиров.
Сдобих се в всички изследвания на хормони, водещи до диагнозата- ИЯР.
Резултати от м.ноември:
AMH- 0.1ng/ml (ref.1.00-6.
Inhibin B- 14.99pg/ml (40-200)
FSH 13.88 IU/L (3.5- 12.5)
Както виждате, резултатите са доста зле. Д-р Владимиров каза- нормално зачеване, клони към 0.Цикъла от около 1 година е през 18-20 дни, по оскъден.
Опита се да брои фоликули- ама, вместо това ми откри киста. Хайде сега 1 месец на маврелон.
Не са ми прилагали лечение, че нямаше кога. Дойде ми време да отида при моя доктор за профилактичната годишна цито, която пък излезе с кофти резултат, след две седмици на биопсия и то нямаше кога пак да отида отново при д-р Владимиров.
Докато чакахме да излезе резултата от биопсията съм заченала, съвсем естествено
Когато започнаха един след друг да ми излизат резултатите от хормоните, влизах тук, да чета, дали има случай като моя и най вече, как са завършили. Има ли заченали с тези стойности и как се е случило това.Затова реших, че съм длъжна да ви напиша, да ви вдъхна кураж. Чудеса се случват, момичета. Днес видяхме нашата точка с туптящо сърчице. Дай Боже всекиму!