0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Аз мога след 11.00ч.
Нямам претенции, чакам да ми кажете къде и кога ме искате :)
[/url][/url]
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
... ако не ми мине оздравяло мишле път
съм на линия от 14 до 17часа,
Ще прочета повече за инициативата за да съм подготвена!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Момичета, направих примерен списък с начални часове, като съм се съобразила с посочените от вас възможности:

StefiZ+jam+desinea71 - 10.00
Мецани - 11.00
Inke Tinke - 12.00
mishanta - 14.00
Lemon - 16.00
КЪДИ - 17.00
jasmin_veni - 18.00

умишлено съм написала само начален час, всеки да остаен до когато може, но е желателно поне двама души да има на щанда. ако на някой не му е удобен часа имаме време да разместим до неделя :)
трябва да сме на шанда от 10.00 до 20.00 часа. дано само не вали :)
« Последна редакция: Април 18, 2012, 16:14:21 pm от StefiZ »
Аз ще пътувам от Банско в неделя, за момента 17-18ч. ми е ок.
Мога ли да дойда с бебето, ако времето го позволява?
*
В 10.00 съм на линия по график няма проблем!Познавам ви от снимки,ще се намерим:)

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

*
Ще напиша и кой номер ще е нашия щанд като разбера, за по-лесна ориентация :)
Стеф, аз мога да потвърдя чак утре към обяд. Тогава ще знам каква ми е програмата за неделя.
*
ок, не е късно :)
*
Стефи, колко книжки ще носите. Добре е да си ги разпределите и по часове, за да не се окаже, че за последните няма да има останали книжки.
*
дони, имам по 150 от вид, ще ги разпределя някак :wink:
18 часа е добре.
Предполагам аз съм последна на щанда. Къде се прибира и наш ли е? Знам как се разгъват и сгъват, не е приблем :)
[/url][/url]
*
мисля няма да имаме ангажимент по прибиране на щанда, това се надявам да свършат организаторите.
няма да си сама, ще сме мин. по двама, ако никой няма възможност, аз ще остана :)
Потвърждавам!Ако се наложи, ще сигнализирам за евентуално закъснение от половин час. Ако пак се изсипе някой проливен дъжд, какъв е планът?

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
*
е това и аз се чудех, ако вали какво правим, но днес ще се чуя с организаторите да ми кажат номера на щанда и ще попитам имат ли вариант при проливни валежи :)
Аз питам в смисъл дали да си взимам по-сериозен дъждобран, не за да свиря отбой!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
И аз потвърждавам - там ще съм в уговореното време. Ако успея, ще мина сутринта да ви видя.

Чакаме номер на щанд.
« Последна редакция: Април 20, 2012, 14:02:46 pm от lemon »
*
чакаме, сутринта ми казаха че днес ще ми позвънят, за да ми кажат номера, не го знаеха още :wink:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
в неделя няма да вали, според прогнозите.
дават го слънчево, до 20 градуса.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!